Pluspunten
Snelle levering duidelijke omschrijving en gebruiksaanwijzing
Pluspunten
Snelle levering. Goede prijs.
Pluspunten
Gratis verzending met handtekening voor ontvangst
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle reactie en duidelijke uitleg en goede prijzen
Pluspunten
Verbeterpuntenhet was geen lastige bestelling en heb geen ervaring op meerdere bestellingen. een neutrale mening kan ik daarom niet geven in positieve en of negatieve manier
Pluspunten
Nette afhandeling na bestelling
VerbeterpuntenVerwachte Levertijd stond niet in bevestigingsemail
Pluspunten
vandaag besteld, morgen gebracht ( natuurlijk buiten de zondag om,)
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Duidelijke en overzichtelijke website, eenvoudige bestelprocedure en snelle levering
Pluspunten
Tevreden klant ! Zeer snelle levering ... mijn pakje na 2 dagen aangekomen in Belgie... !
Pluspunten
Heldere communicatie, track & trace. Snelle levering
Pluspunten
Snelle en betrouwbare levering, gemakkelijk om een bestelling te plaatsen.
VerbeterpuntenCommunicatie over de levering kan nog wat duidelijk: was mij nu niet duidelijk op welke dag het item zou worden afgeleverd. Eerste keer was ik niet thuis, maar had wat mij betreft bij de buren mogen worden afgeleverd.
Pluspunten
Alle vlot en snel verlopen
Pluspunten
Ik had een vraag over een brandladder en daarover werd ik keurig dezelfde dag teruggebeld. Ik heb goede uitleg gekregen en daarom heb ik die ladder ook besteld. Werd snel geleverd. Prima service.
Kazemat 4
3905NR Veenendaal
Allesveilig.nl is al sinds 2008 de specialist in veiligheid voor Nederland en België.