Pluspunten
Keurige levering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Communicatie verliep ondanks de vele vragen die ik had bijzonder prettig Over nazorg en garantie heb ik nog geen oordeel.
Pluspunten
Voordelig en snelle levering
VerbeterpuntenWeet niet
Pluspunten
Wat ik wil zien is een makkelijke bestelprocedure en datgene wordt geleverd zoals aangegeven. Als ik tussentijds op de hoogte wordt gebracht is dat top. En allesveilig maakt dit waar.
VerbeterpuntenNog snellere levering. Alhoewel ik daar persoonlijk geen waarde aan geef
Pluspunten
Snel in huis
Pluspunten
Duidelijke web-site
Pluspunten
duidelijke website goede en snelle levering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Stipte en vlugge levering
Pluspunten
Goede informative website. Snelle terugkoppeling over bezorging en mee denken over de levering evm deel levering.
Pluspunten
Alles, ik kan geen min punten aangeven.
Verbeterpunten?
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke site
Pluspunten
Was eerste bestelling en dat ging goed
VerbeterpuntenHeb niets
Pluspunten
Snelle levering, kwaliteits producten
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering , juiste opvolging van pakje eens onderweg .
Pluspunten
Ook deze keer weer de juiste spullen snel geleverd
Kazemat 4
3905NR Veenendaal
Allesveilig.nl is al sinds 2008 de specialist in veiligheid voor Nederland en België.