Pluspunten
Zeer snelle levering en goede communicatie via e-mail. Eigenlijk kan ik nog geen oordeel geven over Nazorg & Garantie, maar ik neem aan dat die ook in orde zijn. Vandaar mijn oordeel.
Verbeterpunten???
Pluspunten
niks op aan te merken
Pluspunten
Snelle levering. Helemaal oké
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Duidelijke webside
Pluspunten
duidelijke website, snel ontvangen en goedkoop. precies zoals verwacht.
Verbeterpuntenverschillende aflevermogelijkheden. zou het bijvoorbeeld graag willen ophalen bij ophaalpunten ipv aangeboden krijgen bij de voordeur
Pluspunten
bij de levering bleek slechts 1 van de twee producten geleverd te zijn. Een mail leverde vervolgens op de eerstvolgende werkdag meteen een reactie op, product is dezelfde dag nog verzonden en was de volgende dag in huis.
Pluspunten
Snelle en adequate levering
Verbeterpuntenmeer informatie over energie verbruik van smoker alarm model 29 D
Pluspunten
De levertijd was vlug. De betaling was blijkbaar niet gebeurd en dit is vlug gecommuniceerd via een mail met wat er ons nu te doen stond om de bestelling alsnog zo vlug mogelijk te versturen? Dit vonden wij alvast positief.
Pluspunten
Netjes en accuraat
Pluspunten
Op tijd!
Pluspunten
Snelle levering van precies het juiste product!
Pluspunten
snelle levering, uitgebreide site met veel info
Verbeterpuntengeen, is goed zo. Gewoon zo doorgaan. -staat bij google niet aan echt bovenaan als je op vluchtladder zoekt-
Pluspunten
Snelheid waarmee gehandeld is. Duidelijkheid richting alle partijen.
VerbeterpuntenProbeer vanuit de sociaal emotionele kant van de kinderen goed te blijven kijken !
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Prima product info!
VerbeterpuntenIk had een track And tracé code. Was onduidelijk waar ik deze kon volgens. Linkje is misschien handig.
Pluspunten
Hitte melder besteld op 30 december, en 4 januari binnen. Lijkt lijkt lang, maar er zaten alleen feest/weekend dagen tussen. Dus dat is ondanks alle vrije dagen ontzettend snel. Het order process loopt goed
VerbeterpuntenNog niet tegen gekomen
Pluspunten
Snelle levering en product naar verwachting.
Kazemat 4
3905NR Veenendaal
Allesveilig.nl is al sinds 2008 de specialist in veiligheid voor Nederland en België.