Pluspunten
Defect apparaat ontvangen
Pluspunten
snelle aflevering
Pluspunten
prima voor elkaar! vlot. compleet.
Verbeterpuntenzou het niet weten.
Pluspunten
De snelle reactie op mijn mail. Duidelijk antwoord en toelichting. En tevens een adviseerde rol in wat voor stappen ik zou kunnen nemen.
VerbeterpuntenYou tube fimpjes over plaatsing van hittemelders, die gekoppeld zijn aan andere hittemelders. De uitleg op papier is duidelijk wanneer je hem twee keer leest/of een expert bent. Met fimpje erbij misschien nog duidelijker. Bv. Losmaken van bevestiging stuk (indrukken van rondje). Wat ik als leek ook erg lastig vond, is de bevestiging van de electrische draden aan de melder. Op de sticker staat dat je iets moet verwijderen. Wat dan...en het plaatje met de draden werkt daar ook niet echt aan mee.
Pluspunten
Duidelijk en correct
VerbeterpuntenDoorgaan zo
Pluspunten
snel,correct en goede prijs
Pluspunten
Goede website met informatie, snelle levering, goede informatie over de voortgang van de levering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
klantenservice goed, eenvoudig/snel telefonisch bereikbaar, klantvriendelijke overzichtelijke website, eenvoudige manier van betaling, afleveren van producten zeer goed ingepakt en goed geregeld.
Pluspunten
Snelle levering, keurig verpakt. Prima.
Pluspunten
Zeer vriendelijk personeel wat doet wat het zegt. Duidelijke en overzichtelijke website die het bestellen van een product gemakkelijk maakt.
VerbeterpuntenGa zo door. Met klantvriendelijkheid en goede service slaag je altijd!
Pluspunten
gewoon zo als het hoort
Pluspunten
Heeft mij zeer goed geholpen met de betaling
VerbeterpuntenMiste de button voor uit betaling
Pluspunten
Heel snel geleverd.
Pluspunten
netjes nagemailt nadat de betaling via ieal was misgegaan zo kon de bestelling toch nog redelijk snel worden geleverd
Pluspunten
snelle levering, goede prijs/kwaliteit verhouding
VerbeterpuntenMogelijkheid om in te kunnen loggen.
Kazemat 4
3905NR Veenendaal
Allesveilig.nl is al sinds 2008 de specialist in veiligheid voor Nederland en België.