Pluspunten
Snelle, correcte levering. Goede communicatie. Site zit goed in elkaar, werkt prettig. Tevreden over bedrijf en product.
Pluspunten
Snelle levering. Goede prijs. Extra handleiding is handig.
De levering vertraagde, maar ik werd niet over oorzaak en/of nieuwe levertijd geïnformeerd Ik heb daarover gebeld. Dat werd adequaat opgepakt en de bestelling werd alsnog geleverd. Verbeterpunt: Bedrijf informeert de klant.
Beste Karin, Uw melding klopt. Helaas was een levering van het type rookmelder dat u had besteld kortstondig vertraagd. Wij ontvingen echter in een te laat stadium een terugkoppeling van onze toeleverancier, hierdoor hebben wij u niet tijdig kunnen informeren. Excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Klantenservice Allesveilig.nl
Pluspunten
Mijn beoordeling zegt genoeg
Pluspunten
Snel geleverd.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Duidelijke informatie over producten, goede website, snelle levering. Zending via PostNL prima en betrouwbaar te volgen.
Pluspunten
Snel en gespecialiseerd
VerbeterpuntenDirece link naar track en tracé
Pluspunten
Mooie duidelijke websitewaar je alles goed kunt vinden en makkelijk en veilig kunt bestellen. Ook een duidelijke uitleg. Heel netjes en op tijd geleverd. Ik ben erg blij dat ik deze site gevonden heb en zeer zeker ook met de prijzen. De site heb ik al aanbevolen bij meerderen.
Pluspunten
Snelle en correcte levering
Pluspunten
snelle correcte informatie en levering
Pluspunten
Gewoon goed verzorgd.
Pluspunten
perfecte hulp aan telefoon door Kirsten. snelle levering .
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Levertijd is perfect gevolgd.
VerbeterpuntenIk vind de portkosten (4,95 euro) redelijk duur.
Pluspunten
Snelle levering van product. Snelle reactie op "vervangings" vraag per mail.
VerbeterpuntenJammer dat er van hetzelfde merk Ajax (Kidde Fyrnetics) een vervanger is met een ander aansluitblok. Bovendien kijk ik nu tegen een kaal betondeel, omdat de wanden gespoten zijn en de voet van de rookmelder kleiner is dan het vorige model.
Pluspunten
Pluspunten
Snelle levering van kwalitatief goed product.
Kazemat 4
3905NR Veenendaal
Allesveilig.nl is al sinds 2008 de specialist in veiligheid voor Nederland en België.