Pluspunten
Snelle levering en netjes verpakt Prima producten
Verbeterpunteneen klein extraatje toevoegen, kortingsbon volgende bestelling, pen met logo o.i.d.
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
eerste keer dus nog geen mening
Verbeterpuntensnellere levering mail wanneer levering en track en trace
Pluspunten
Snelle en duidelijke mail/ communicatie Snelle levering Prima
Pluspunten
Snelle levering. Ook het betalen op factuur is heel prettig.
Pluspunten
Snellle levering en vlug antwoorden door personeel op vragen
Pluspunten
Goede site, snelle levering, goed product
Pluspunten
Voor mij was het een nieuwe ervaring. Duidelijke site en goede communicatie via de mail. Kennis&vakmanschap kan ik voor mijn gevoel niet invullen. Ik vertrouw er op dat de informatie op de site juist is.
Pluspunten
Vlotte correcte levering
Verbeterpuntengeen
Verbeterpuntengéén
Pluspunten
Wat beloofd wordt, wordt waar gemaakt.
Pluspunten
Het artikel via internet gekocht. Bovenstaande sterren spreken voor zich.
Pluspunten
Duidelijke website, heldere bedragen. Je weet precies wat je besteld, wanneer je het binnen krijg en wat het totaalbedrag is.
Kazemat 4
3905NR Veenendaal
Allesveilig.nl is al sinds 2008 de specialist in veiligheid voor Nederland en België.