Pluspunten
Pluspunten
Voor de tweede keer iets besteld. Snelle levering. Uitstekend. Ook een keer een vraag gesteld over een storing die ik in een brandmelder had. Correct te woord gestaan en geadviseerd. Probleem opgelost.
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
weet precies waar ze het over hebben en schakelen specialisten van leveranciers in om met een goed advies te kunnen komen
Verbeterpuntenik zou graag een formele factuur als .pdf file ontvangen tegelijk met de bevestigingsmail of later
Pluspunten
Zoals beloofd een snelle levering van een mooi product.
Pluspunten
Prima snelle levering.
Pluspunten
Snel geleverd, goed verpakt
Pluspunten
Producten zijn snel en conform afspraak geleverd.
Pluspunten
betrouwbare site breed assortiment diep assortiment redelijke levertijden gemak
Verbeterpuntengeen
Verzendkosten onnodig hoog voor brievenbus post.
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Vlotte levering van de goederen. Goede en duidelijke mail-communicatie bij verzenden van de goederen.
Pluspunten
super snelle levering, en ik zeg TOP
Verbeterpuntenga zo door
Pluspunten
Heldere info op de site. Snelle levering, met correcte handleiding etc.
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Heel snelle levering en vlotte communicatie.
Kazemat 4
3905NR Veenendaal
Allesveilig.nl is al sinds 2008 de specialist in veiligheid voor Nederland en België.