Pluspunten
snel en correct
Pluspunten
Goede prijs. Goede informatie. Prima verpakt en snel geleverd. Product lijkt ook van recente productiedatum: de expiratie datum van de melders is 2026.
Pluspunten
Bestellen ging makkelijk Bestelling was snel binnen Top
Verbeterpunten?
Pluspunten
- Zeer snelle levering - Interessante prijs
VerbeterpuntenHet aanbod is groot en dus is het moeilijk het juiste product te kiezen. Een soort van "wizard" die stap per spat begeleiding biedt naar een passende productrange zou handig zijn, een beetje zoals een verkoper in een gewone winkel zou doen. Nu ben ik manueel op zoek moeten gaan naar rookmelders die draadloos koppelbaar zijn.
Pluspunten
Prima prijs en goede levering!
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
geen
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Duidelijke site en productgegevens. Snelle verzending.
Pluspunten
Overzichtelijke website
VerbeterpuntenUit de beschrijving maakte ik op dat alleen de rookmelder unit geleverd zou worden. Echter de rookmelder unit wordt inclusief Easi-fit grondplaat geleverd. Aangezien ik 3 van deze melders gekocht heb ter vervanging van 10 jaar oude exemplaren, heb ik niets aan de 3 grondplaten. Het zou fijn zijn als dit artikel ook zonder Easi-fit grondplaat geleverd kan worden. Is een stuk beter voor het milieu.
Pluspunten
Hedlere website, goeie prijzen, snelle levering
VerbeterpuntenWeinig inzicht in de levertijd. Werd uiteindelijk snel geleverd, maar dat wist ik niet zeker. Vandaar wat twijfel bij het bestellen.
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke informatie op de website
Verbeterpuntengeen punten tegen gekomen
Pluspunten
alles is prima geregeld een blus deken lijkt mij wel fijn
Verbeterpuntenvoor mij niet van toepassing
Kazemat 4
3905NR Veenendaal
Allesveilig.nl is al sinds 2008 de specialist in veiligheid voor Nederland en België.