Pluspunten
- Snelle levering - Prijsniveau
VerbeterpuntenEr werd gevraagd naar het geslacht van de klant tijdens bestelprocedure van een ladder. Dat is niet irrelevant. Zo gauw mogelijk verwijderen aub.
Pluspunten
Komen netjes alles na wat ze toezeggen op internet. Daar het duidelijk en overzichtelijk is heb ik ook geen mondelinge communicatie nodig gehad. Vandaar nvt. Daar het mijn eerste bestelling is kan ik ook de betrouwbaarheid, dat is iets voor langere termijn nu nog niet beoordelen
Pluspunten
Levert snel en betrouwbaar
Pluspunten
Vriendelijk te woord gestaan. Duidelijk uitleg en advies gegeven
Pluspunten
Na een technische vraag (mail) werd meteen telefonisch contact met me opgenomen dat t in behandeling was. Diegene die erover ging belde me later terug met goede uitleg en antwoord op mijn vraag, zeer goede service!
Pluspunten
Wat op de website staat klopt echt
Pluspunten
Snelle levering, scherpe prijzen, degelijk verpakte zending.
VerbeterpuntenNiks op aan te merken
Pluspunten
Voor ons was het belangrijk dat het betrouwbaar is en snel geleverd. Het was gewoon perfect!!
Pluspunten
Snelle levering goede product omschrijving
VerbeterpuntenZo vol houden
Pluspunten
Snelle levering. Goede en vriendelijke communicatie via e-mail.
Pluspunten
Zeer snel afwikkeling en oplevering. Vandaag besteld, de volgende dag ontvangen. De artikel voldoet de beschrijving in de website. Super tevreden.
een bevestiging dat de bestelde producten bij jullie zijn aangekomen. zodat je weet dat je bestelling in orde komt! er waren 5 blusdekens besteld niets van gehoord iemand anders heeft opnieuw 5 blusdekens besteld en tegelijkertijd kome er 10 blusdekens bij ons aan!!!????
Beste klant, dank voor uw reactie. Er zat er een typefoutje in het door u ingevoerde e-mailadres, vandaar dat u in 1e instantie niet direct een bevestiging heeft ontvangen.U ontvangt normaliter binnen enkele minuten een orderbevestiging. Het komt regelmatig voor dat klanten meerdere orders plaatsen vanuit 1 organisatie. In dit geval is de order niet door ons herkend als dubbele order. Ondertussen is het een en ander kosteloos door ons opgelost. Met vriendelijke groet, Klantenservice Allesveilig.nl
Kazemat 4
3905NR Veenendaal
Allesveilig.nl is al sinds 2008 de specialist in veiligheid voor Nederland en België.