ik ontvang gaarne nog een echte factuur ivm de BTW
Pluspunten
Er was een technisch probleem en ik kon mijn bestelling niet betalen. Ik heb de volgende dag telefonisch contact met jullie opgenomen en ik werd onmiddellijk en heel vriendelijk geholpen. Perfecte afhandeling van mijn bestelling!
Pluspunten
Zeer behulpzaam, meedenken.
Pluspunten
Snelle en korrekte levering
Pluspunten
Reageert snel op vragen over de bestelling en daarnaast zijn de levertijden ook prima. Kwalitatieve producten.
Pluspunten
Snelle levering Degelijke producten Vakmanschap
Pluspunten
duidelijke site, makkelijk bestellen
Pluspunten
Simpel bestellen via de website en alles loopt vervolgens zoals op de website staat
VerbeterpuntenIk zou het niet weten
Pluspunten
contact,aflevering en produkt.
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Snelle en correctelevering.
Pluspunten
snelle levering; goede verpakking bestelde materialen
Pluspunten
geen klachten
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
snel, geen problemen
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering, juiste informatie via mail. Snelle communicatie
Verbeterpuntengéén
Pluspunten
dit was een staaltje vakmansschap op drie dagen van bestelling tot levering hing mijn koolmonoxide melder tegen de muur --een dikke pluim
Pluspunten
Easy website, snelle communicatie, prompte levering en goede "aftersales".
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
snelle en nette levering
Verbeterpuntenik kreeg pas een dag later de bevestiging van mijn bestelling en betaling. ik had op zondag besteld, dat zou volgens mij geen probleem moeten zijn.
Pluspunten
Goede en snelle offerte. Correcte opvolging en levering.
Kazemat 4
3905NR Veenendaal
Allesveilig.nl is al sinds 2008 de specialist in veiligheid voor Nederland en België.