Als er sprake is van een ander afleveradres is het handig als er een contactpersoon kan worden ingevuld en dus vermeld wordt op de verpakking.
Pluspunten
Snelle levering. Makkelijke installatie. wekt perfect
Pluspunten
Zeer snel geleverd
VerbeterpuntenDe kartonnen verpakking was beschadigd bij levering zodat ik nu zelf iets moet zoeken om mijn aankoop in op te bergen
Pluspunten
Snelle levertijd
Pluspunten
geen idee..geen live contact gehad
Verbeterpuntenaangeven wanneer iemand blusdeken heeft gewonnen. Waarschijnlijk is niemand de 5e invuller
Pluspunten
Snelle en correcte levering.
Pluspunten
Prima productvoorlichtig Snelle orderafhandeling
Pluspunten
snelle levering en correcte verpakking
Pluspunten
Duidelijke website, snelle levertijd, geode produkten.
Pluspunten
Uitermate correct en vakkundig telefonisch geholpen. Afhandeling bestelling keurig.
Pluspunten
zie beoordeling
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Nvt
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
alles volgens de afspraak gegaan
Pluspunten
Makkelijke webshop, waardoor het bestellen van de benodigde artikelen heel soepel verloopt.
Kazemat 4
3905NR Veenendaal
Allesveilig.nl is al sinds 2008 de specialist in veiligheid voor Nederland en België.