Pluspunten
Prima service en snelle levering
Pluspunten
Goederen netjes geleverd in een grote doos
Pluspunten
Goede en snelle levering van de bestelling.
Pluspunten
gewoon goed, prima prijs makkelijk bestellen en snel geleverd
Pluspunten
Duidelijke goede informatie en snelle levering
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Er waren leverproblemen. Na mijn telefonische navraag was het binnen 24 uur opgelost.
VerbeterpuntenBij leverproblemen niet wachten tot de klant informeert, maar zelf even een berichtje sturen.
Pluspunten
Producten worden netjes geleverd. Achteraf betalen is perfect.
VerbeterpuntenLevertijd
Pluspunten
niets op aan te merken, producten netjes verpakt.
Pluspunten
Goed advies, en snelle levering, scherpe prijzen
Pluspunten
Ruime assortiment, scherpe prijzen.
VerbeterpuntenGeen, ga zo door.
Pluspunten
Heel tevreden
Pluspunten
zeer snelle en goede levering, duidelijke productomschrijving en uitleg, mijn ouders van 80 jaar snapten het zelfs zonder mijn hulp
Pluspunten
Correcte info; snelle levering volgens afspraak dwz volgende werkdag; gunstige prijs in vergelijking met winkelprijs in Vlaanderen.
VerbeterpuntenNihil
Pluspunten
Zeer vlotte afhandeling, zaterdagnamiddag om 16u besteld en dinsdagnamiddag was de bestelling al op bestemming
Deel van de bestelling blijkt apart te worden geleverd. Het zou plezierig zijn als direct over de datum van de tweede levering gecommuniceerd wordt.
Kazemat 4
3905NR Veenendaal
Allesveilig.nl is al sinds 2008 de specialist in veiligheid voor Nederland en België.