Pluspunten
snelle levering, lage prijs
Pluspunten
Prima en snelle levering
Pluspunten
Goed product, snel geleverd
Pluspunten
Snelle levering, goede communicatie over de levering.
VerbeterpuntenGeen, vooral zo doorgaan.
Pluspunten
Perfecte afhandeling.
Pluspunten
snel goedkoop en houden zich aan de afspraken :)
Pluspunten
Prima levering, handige site.
VerbeterpuntenNiet van toepassing, geen negatieve ervaring
Pluspunten
Overzichtelijke en heldere site. De kwaliteit en uitleg van de aangeboden producten die worden aangeboden zijn prima.
Pluspunten
Voor de tweede keer wat besteld en wederom prima, snel en goed afgehandeld.
Pluspunten
Veel producten, snelle levering, goede prijs
Pluspunten
Keurige website, duidelijke informatie E-mail terugrapportage zeer correct Levering prima op tijd Goede produkten
Verbeterpuntenga zo door
Pluspunten
Doen wat ze zeggen!
Pluspunten
Snelle levering en goed verpakt. Ook goed op de hoogte gehouden van de bestelling.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Duidelijke informatie op de website
Pluspunten
snel, goede informatie
Pluspunten
Bestelling is razendsnel in behandeling genomen en binnen 24 uur afgeleverd. Goed begeleid middels Email contact. Kortom: Prima service!
Pluspunten
Duidelijk beschrijving van hun producten op de Web site
VerbeterpuntenReageren op een vraag die ik gesteld heb via de site en geen antwoord op heb gekregen. Deze was: Hoe kan ik de datum van de melding aanpassen als deze onjuist is.
Beste Ton, hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij hebben helaas geen reactie van u terug kunnen vinden binnen onze administratie. Ondertussen is uw vraag per telefoon beantwoord door onze klantenservice. Met vriendelijke groet, Klantenservice Allesveilig.nl
Pluspunten
Snel levering ben zeer tevreden over de aankoop
VerbeterpuntenGeen het is prima zo als het is
Kazemat 4
3905NR Veenendaal
Allesveilig.nl is al sinds 2008 de specialist in veiligheid voor Nederland en België.