Pluspunten
zeer snelle levering volgens afspraak
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Bestelde CO-detector, zonder display niet op voorraad, kreeg gratis upgrade naar detector met display. Hulde !
Pluspunten
Ondanks dat wij nog niet eerder zaken hebben gedaan, kregen wij de 2 ladders toch op proef en op rekening, heel prettig...
Pluspunten
Alles zeer vlot geleverd zelfs sneller als verwacht gewoon TOP!!!
Pluspunten
Pluspunten
Correcte prijs, vlotte afhandeling en tijdige levering.
VerbeterpuntenLevering gebeurd door transporteur zonder handtekening klant. Pakket aan voordeur afgezet. Voor hetzelfde geld had iemand dit meegenomen en hadden we niets ontvangen! Rekenen op goodwil van klanten en geburen?
Pluspunten
heel snel geleverd, goede informatie over levering
Verbeterpuntenik was zeer tevreden. tip: controleren of NVT buttons werken!
Pluspunten
Duidelijke site, makkelijk bestellen, uitstekende, snelle levering.
VerbeterpuntenPictogram vluchtladder met vlam 10 x 10 cm € 5,95 Wel duur voor een stickertje, zou toch eigenlijk gewoon gratis bij de vluchtladder moeten worden geleverd. Tip: Assortiment uitbreiden met beveiligingsverlichting en anti-inbraak hang- en sluitwerk.
Pluspunten
duidelijke website voldoende aanbod kwaliteits merken correcte prijs snelle levering, ook in Belgie
Verbeterpunten- één product was niet beschikbaarheid, dit was mij niet duidelijk bij de bestelling. Het was handig geweest dat dit vermeld werd in het winkelwagentje. Na een vraag via mail snel antwoord gekregen. - betalen via pay pal - Je moet ook niet inloggen, dit vind ik een nadeel omdat ik de status van mijn nalevering wil zien - vind het vreemd dat er geen soort factuur is, (bij de mail of de levering) - Voor uitgebreidere info moest ik verder op zoek op het web (datasheets en montage filmpjes),
Snelle en correcte levering volgens afspraak.
Pluspunten
de bestelling werd perfect uitgevoerd
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Vooraf gemaild met vraag over vervanging van oude rookmelder. Snel en duidelijk antwoord. Later nog gebeld met vraag over verzekerd versturen. Betreffende medewerker niet beschikbaar. Terugbel afspraak gemaakt. Ook nagekomen en wederom helder in antwoord. Van 1 vd rookmelders was eigenlijk niet genoeg op voorraad. Wel besteld bij de toeleverancier, terwijl ik in de avond pas de bestelling kon afronden via de site. Perfect.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Spullen goed beschreven op site. Snel verwekt en verzonden.
Pluspunten
tijdige levering, product in prima staat
Pluspunten
Snelle en goede levering goede informatie op de website
Pluspunten
goede website, helder, duidelijk, uitvoering snel
Verbeterpuntenop dit moment niet
Kazemat 4
3905NR Veenendaal
Allesveilig.nl is al sinds 2008 de specialist in veiligheid voor Nederland en België.