Pluspunten
Sleutelkluis snel in huis. Netjes reactie ontvangen op vragen.
VerbeterpuntenGa zo door.
Ik heb in januari 2015 een Ajax Schuimbrandblus apparaat gekregen welke in oktober 2019 alweer ververst moet worden terwijl de verversingsindicatiedatum al in 2012 begint . Daar ben ik veel minder tevreden over .
Pluspunten
Vandaag besteld , morgen in huis, fantastisch
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
zeer snelle levering, goede communicatie en afhandeling van de order.
VerbeterpuntenPakketjes niet aangetekend versturen, zodat PostNL deze ook bij de buren kan afgeven.
Pluspunten
Duidelijke omschrijving, en snelle levering, er zat 1 defect product bij maar dit was goed en snel opgelost door de shop!
Pluspunten
bieden uit zichzelf een passende oplossing
VerbeterpuntenBetere communicatie bij back-order van de bestelling. Na twee weken niets te hebben vernomen zelf contact moeten zoeken. Bij geboden passende oplossing lege batterijen ontvangen
Pluspunten
Betrouwbaar. Vlotte bezorging Duidelijke informatie over de levering
Pluspunten
Duidelijke product gegevens op de website en snelle levering.
Pluspunten
Zeer snelle levering
VerbeterpuntenVerpakking zat nauwelijks dicht, met één simpele beweging kwam het product al uit de verpakking, Dit verdient mi meer aandacht
Pluspunten
Uitstekende service. Zeer tevreden met de geleverde inspanning om de bestelde rookmelders op tijd bij ons geleverd te krijgen.
Pluspunten
Snelle levering volgens afspraak
VerbeterpuntenCommunicatie kan beter. Na betaling via IDEAL geen enkel bericht ontvangen in de mail dat de bestelling en betaling was gelukt. Andere bedrijven doen dat wel en dat is wel prettig.
Pluspunten
Eerste keer dat ik bij veilig.nl iets heb besteld en ben zeer tevreden Over de aflevering .
Pluspunten
Overzichtelijke site met heldere productinformatie.
Kazemat 4
3905NR Veenendaal
Allesveilig.nl is al sinds 2008 de specialist in veiligheid voor Nederland en België.