Pluspunten
Prima snelle levering.
Pluspunten
Snel en perfect.Kom terug.
Pluspunten
Deskundig geholpen na telefonisch advies.
Pluspunten
Snelle levering prima product.
Pluspunten
Zie boven
Verbeterpuntenvooral zo doorgaan
Pluspunten
zeer snel
Pluspunten
ik heb op voorhand advies gevraagd per mail bij de keuze en ben daar zeer tevreden van.
Over de doos was een hoeveelheid wijn gegaan. Gelukkig waren de producten (brandmelders) goed in plastic verpakt. Maar degene die het pakket afleverde gaf enigszins nonchalant aan dat er waarschijnlijk wijn over was gekomen. 1/3 van de doos was vies. Daarnaast vielen de zelfklevende delen tegen. Zagen er niet professioneel ui. Deze had ik zelf ook kunnen knippen.
Pluspunten
Gewoon heel goed,snel in huis,goede beschrijving,we kunnen weer 10 jaar vooruit.
Pluspunten
Prijs gunstig Snel geleverd Netjes verpakt
Pluspunten
Prijs kwaliteit geweldig en een mooi stevig product
VerbeterpuntenIk zou graag nog een factuur ontvangen, ik heb alleen maar een bevestiging en aflever bon
Pluspunten
1e bestelling deze is goed verlopen
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Vlotte afhandeling en levering naar tevredenheid
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Snel geleverd, en een zeer goede seervice. AANRADER.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering.
Pluspunten
Zeer snelle levering. Pakket te volgen met track and trace.
Pluspunten
goede prijs
VerbeterpuntenGeen aflevering bij postkantoor
Kazemat 4
3905NR Veenendaal
Allesveilig.nl is al sinds 2008 de specialist in veiligheid voor Nederland en België.