Pluspunten
Zeergoed
VerbeterpuntenNiets
Pluspunten
Duidelijke website met voorraad aanduiding en snelle levertijd en goede prijzen
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering, product in goede staat aangekomen.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Prima, volgende dag geleverd. Uitstekende verpakking.
Pluspunten
Zeer snel geleverd.
Pluspunten
gewoon in orde
Pluspunten
Goedkoop, goed assortiment
VerbeterpuntenVoor 17:00 uur besteld zou de volgende dag in huis moeten zijn. Hij werd pas een dag later bezorgd
Pluspunten
Snelheid van levering !
Pluspunten
Snelle levering en goede site.
Pluspunten
Per abuis maar halve bestelling opgestuurd. Met wel volledige rekening. Maar na een mailtje (met foto van pakket) volgende dag direct het ontbrekende deel geleverd. Super!
Pluspunten
makkelijke website, snelle levering.
Moeilijk om nu al over kwaliteit te oordelen. Wellicht handig om klanten over een jaar deze mail te sturen. aflevering was goed, De dubbelzijdig plakkende "pads" waren in werkelijkheid vierkante stukken, schijnbaar gewoon van de rol "geknpt"; dan is €1,95 best aan de prijs!
Pluspunten
- Duidelijk overzicht op site - Zeer scherp geprijsd - Vlotte en nette levering
Pluspunten
Bestelling en levering verlieten zeer vlot en correct
Kazemat 4
3905NR Veenendaal
Allesveilig.nl is al sinds 2008 de specialist in veiligheid voor Nederland en België.