Pluspunten
Besteld en binnen 24 Uur geleverd.
Niet alles met handtekening afhalen
Pluspunten
Snelle levertijd en productinformatie
VerbeterpuntenMeer keuze leveranciers
Pluspunten
Snelle levering van online bestelling van rook melder voor vervanging.
Pluspunten
gewoon zo als het hoord.
Pluspunten
snelheid en product
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goede prijs en snelle levering:zeer tevreden
Pluspunten
Ik had bij het bestellen wat technische betaalprobleempjes - zowel per mail als telefoon ben ik prima geholpen en de bestelling is keurig gearriveerd.
Pluspunten
Snelle levering, prima product
VerbeterpuntenGoed dat er korting is bij het bestellen van meerdere producten, maar het verschil in prijs mag wel iets groter zijn
Pluspunten
Wij hebben voor het eerste een bestelling bij u gedaan en zijn hier erg tevreden over. Makkelijke site om te bestellen en de levering ging ook erg snel. Wij zijn dik tevreden.
Pluspunten
Vlotte bestelling en levering. Goede communicatie. Snel antwoord op gestelde vragen via mail.
VerbeterpuntenVolgens de site is de verzending gratis bij aankopen boven 100 euro. Dit functioneerde niet goed in mijn geval (na een mailtje werd dit rechtgezet en het technische issue wordt opgepakt).
Pluspunten
Goed en degelijk materiaal, werking getest en is perfect.
VerbeterpuntenMisschien iets grotere afbeeldingen en van meer foto-hoeken nemen, verder o.k.
Pluspunten
Goedkoop en snel geleverd Bij opzoeken internet kunnen er meerdere woorden ingevuld worden 'blusdeken' 'branddeken', handig met opzoeken!
Pluspunten
Alles correct. . Met vriendelijke groet
Pluspunten
Prijs is top. Snelle levering.
Pluspunten
Snelheid, Duidelijke site
Pluspunten
zie boven
Verbeterpunteneigenlijk niet, alles is duidelijk
Kazemat 4
3905NR Veenendaal
Allesveilig.nl is al sinds 2008 de specialist in veiligheid voor Nederland en België.