Pluspunten
Mijn spullen kwamen snel en in goede conditie aan. De prijs was prima.
Geen garantiebewijs
Pluspunten
Snel en breed assortiment
Verbeterpuntenprijs mag wat scherper
Pluspunten
Orima , vlot en prettige chauffeur, die het bracht
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Adviseerde correct over de vervanging van oud type rookmelders, en adviseerde om oplaadbare te nemen i.p.v. batterijen.
Pluspunten
Duidelijke website (makkelijk te vinden wat je nodig hebt en heel veel keus) en een zeer snelle levering.
Verbeterpuntenook prijzen inclusief btw meteen vermelden
Pluspunten
snelle levering en reactie van klantenservice
Pluspunten
Duidelijke en overzichtelijke website met goede prijs kwaliteit verhouding.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Concurrerende prijs / duidelijke foto's en uitleg op de website / snel geleverd, TOP!
VerbeterpuntenGeen opmerkingen
vervoerkosten naar België is aan de dure kant dit kan beter
Pluspunten
Er werd snel gereageerd op mijn mail waarin ik om informatie vroeg. Dit is bij andere bedrijven wel anders, krijg je niet eens antwoord. Super !!
Pluspunten
Snelle en correcte levering Zeer goede prijs
Pluspunten
ALLES OK
VerbeterpuntenALLES OK
Pluspunten
Goede overzichtelijke website. Snelle levering.
VerbeterpuntenBetere communicatie gewenst vanuit De Raat.
Kazemat 4
3905NR Veenendaal
Allesveilig.nl is al sinds 2008 de specialist in veiligheid voor Nederland en België.