Pluspunten
Bestelling was snel binnen.
Pluspunten
snel en perfect
Pluspunten
snelle levering voor een gunstige prijs
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snel geleverd, goed verpakt.
Pluspunten
- deskundig advies - snelle levering
Verbeterpunten- Nederlandse gebruiksaanwijzing toevoegen.
Pluspunten
Binnen een dag alles in huis.
Pluspunten
Ze zeiden 3 werkdag. Toch gad ik de bestelling de volgende dag in huis.
Pluspunten
Snelle levering, goed verpakt, veel keuze. Was op zoek naar koppelbare brandmelders (bedraad), en die hadden ze
Pluspunten
Duidelijke site, eenvoudige bestelling en vlotte levering! Niets op aan te merken. Met deze bestelling geen ervaring gehad met personeel, vandaar van mij (nog) niet de volle 5 sterren.
Pluspunten
Bestelling snel geleverd wat wij graag als consument zien. Enkele jaren geleden eerder besteld met een foutieve levering. Dit was supersnel verholpen. De reden om weer een aankoop te doen.
Pluspunten
Levering ging zeer snel !
Pluspunten
snel geleverd, prima
Verbeterpuntengeen, alles ging goed
Pluspunten
Prijs
VerbeterpuntenBezorging
Factuur downloaden ging niet soepel, er werd gesuggereerd dat het om een niet-beveiligde site gaat en dat schept geen vertrouwen.
Kazemat 4
3905NR Veenendaal
Allesveilig.nl is al sinds 2008 de specialist in veiligheid voor Nederland en België.