Pluspunten
Correcte oplossing na een betalingsfoutje mijnerzijds.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snel geleverd. Prima verpakt, goede prijs.
Pluspunten
Snelle afhandeling van problemen.
VerbeterpuntenNiemand kon mij na telefonische raadpleging mij uitleggen wat toch al die verschillen zijn bij de cartridges van Lexmark. Wat maakt het origineel zwart 105XL zo onvoorstelbaar goedkoop en betaal je voor dezelfde hoeveelheid afdrukpagina's van de Lexmark XL100 het veelvoudige. Klanten willen graag goede en betrouwbare technische uitleg. Nog wat: wanneer er meerdere producten besteld zijn en 1 product is niet op voorraad, hou de boel dan niet op door NIETS te versturen. De klant zit ook te wachten op die producten die wel op voorraad zijn. Ik moest er speciaal over bellen en kreeg mijn zending pas na 72 uur doordat er Hemelvaartsdag tussen zat.
Pluspunten
Duidelijke omschrijving op website
Pluspunten
Snelle en correcte levering.
Pluspunten
tip top
Pluspunten
Goed product, snelle levertijd, prettige prijs.
VerbeterpuntenIk heb een e-mail gestuurd met een vraag over een rookmelder, helaas nooit een antwoord op ontvangen.
Pluspunten
Snelle en correcte levering en goede communicatie over de status van de bestelling.
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Snel. Duidelijke communicatie. Goede prijs
Pluspunten
snelle en correcte levering
Verbeterpuntenvoor de 4 contactpunten zijn er telkens meerdere vijzen, waarvan de een al gemakkelijk los schroeft dan de andere. Maar maakt uiteindelijk niet veel uit welke je kiest, want ze zijn overbrugd
Pluspunten
Beste Mensen Ik heb de rook melder ontvangen maar nog niet kunnen bevestigen; de levering was snel; het product heb ik nog niet getest.
VerbeterpuntenDie heb ik niet
Kazemat 4
3905NR Veenendaal
Allesveilig.nl is al sinds 2008 de specialist in veiligheid voor Nederland en België.