Pluspunten
snelle levering, acceptabele prijs, duidelijke gebruiksaanwijzing
Verbeterpuntenmoest persoonlijk tekenen voor ontvangst; pakket mocht door bezorger niet afgegeven worden bij buren
Pluspunten
Goede follow up en info naar klant. Track & trace systeem ok.
VerbeterpuntenWeet ik nog niet. Dit was mijn 1ste kennismaking met dit bedrijf
Pluspunten
Snelle levering. Overzichtelijke website
VerbeterpuntenPortokosten dienen lager te zijn
Pluspunten
Overzichtelijke site met goede informatie,
Verbeterpuntenwat meer info over bevestiging plak en/of schroef zou wenselijk zijn
Pluspunten
Correcte levering. Telefonisch contact met klantenservice was ook goed.
VerbeterpuntenBij 1 artikel ontbrak de handleiding, deze is echter op verzoek direct gemaild. Prima opgelost.
Pluspunten
prima assortiment, goede prijs
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goede voorlichting Afspraken worden nagekomen Goedkoper dan bij andere winkels
Pluspunten
alleen maar!!!
Pluspunten
Overzichtelijke site, alle kenmerken zijn duidelijk beschreven. Snelle levering.
Verbeterpuntentsja... Voor mij als klant voldeed de webshop aan alle eisen! Maar om nou overal 10 op te geven... Daarvoor zou ik meerdere dingen moeten bestellen en als die allemaal ook zo goed ontvangen worden, krijgen jullie een 10 van me!
Pluspunten
Duidelijk en snel
Pluspunten
Snel, adequaat, prima verpakt en (bijna) zoals beloofd.
VerbeterpuntenDe bestelde rookmelders waren van mei 2013 (om maar te zwijgen over de koolmonoxidemelders van 2012). Met een (ingebouwde) batterij die een houdbaarheid heeft van 10 jaar is dat wat jammer als je ze in april 2014 besteld. Geen breekpunt, maar toch iets om te verbeteren.
Kazemat 4
3905NR Veenendaal
Allesveilig.nl is al sinds 2008 de specialist in veiligheid voor Nederland en België.