Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Prima en snelle levering
Pluspunten
Had in eerste instantie verkeerde maat besteld, ruilen was geen enkel probleem
Pluspunten
Bij mijn bestelling mislukte de betaling en bleek ik mijn e-mailadres fout ingevoerd te hebben. Ik werd binnen een kwartier gebeld. Zodoende konden mijn 'foutjes' hersteld worden. Binnen vijf minuten kon ik mijn aankoop alsnog afgeronden.
Pluspunten
Snelle levering.
Verbeterpunten-
Pluspunten
heldere website, correcte communicatie
Pluspunten
Toegankelijke site, relevante produkten bij elkaar
Pluspunten
zie beoordeling
VerbeterpuntenSnellere bevestiging van de order. Ontvingen deze pas na 3 werkdagen.
Pluspunten
- Snelle levering - Ruim assortiment - Goede communicatie omtrent levering en verzending - Degelijk verpakt verstuurd
VerbeterpuntenTwee kleine punten: - De huisstijl van de website oogt iets goedkoop/onprofessioneel, waardoor ik een ster minder heb gegeven bij betrouwbaarheid. Dit zit dus vooral in de uitstraling van de website, wat bij mij een rol speelt alvorens ik overga tot aanschaf (en dus voordat ik kon zien dat het met de communicatie en de levering prima voor elkaar was). - De bevestigingskleefpad (50 x 50mm) wijkt af van de getoonde afbeelding. Dit is, zoals wél uit het genoemde formaat blijkt, een vierkante sticker, in tegenstelling tot de grote, ronde sticker op de afbeelding (die op het oog beter lijkt te werken door het formaat). Geen groot of belangrijk punt, aangezien het geleverde exemplaar prima werkt, maar het kan wat verwarrend over komen.
Pluspunten
Alles verliep volgens bestelling
Pluspunten
Ik had een nieuwe rookmelder nodig. Graag wilde ik een soortgelijke rookmelder als degene die al hing, zodat ik het gat dat al in het plafond zat volledig kon bedekken. Na een mailtje aan de helpdesk van de betreffende site kreeg ik binnen 2 dagen een reactie met het product dat geschikt was. Die heb ik ook meteen besteld, en nu hangt de rookmelder al. Prima dus!
VerbeterpuntenGeen!
Kazemat 4
3905NR Veenendaal
Allesveilig.nl is al sinds 2008 de specialist in veiligheid voor Nederland en België.