Prima bedrijf!

Allesveilig.nl is een prima bedrijf waar je gerust iets kunt bestellen. De prijzen zijn concurrent, de levering is snel, ook zijn de bestelde artikelen goed verpakt.

goeie spullen, goeie prijs, snel bezorgd

Hele goede ervaring

Heel prettig contact en goede snelle levering

Snel en goedkoop

Snelle levering en stukken goedkoper dan elders

Goed!

Goed!

Kan beter en sneller

Op de website een brandblusser besteld, moest helaas navraag doen waar mijn factuur bleef . Deze is alsnog per mail toegestuurd,. Maar na 6 dagen nog steeds geen brandblusser in huis. Dus helaas geen hoge score maar 1 ster. I

Snelle en correcte levering.

Snelle, volledige levering. Super

Snelle, volledige levering. Super

Goede producten en snelle levering

Makkelijk te vinden welke spullen ik nodig had. Daarna waren de producten binnen 2 dagen in huis. Wel zo handig met brandmelder en blusser. Top service.

Duidelijke website en snelle response van klantenservice

Door een foutmelding van de betaalverwerker (dus niet door allesveilig.nl) was contact nodig met klantenservice over status betaling en status bestelling. Ik zou terug gebeld worden. Dit gebeurde binnen 15 minuten en de vriendelijke en deskundige medewerker gaf toelichting en alles kwam goed. 24 uur later waren de producten in huis.

Prima en snel geleverd

Snel geleverd. Melders direct geïnstalleerd en getest. Alles werkt naar tevredenheid

Goede snelle levering.

Goede brandmelder, snel geleverd

Snel geleverd. Gekregen wat ik wilde

Snelle en goede levering

Snelle levering, goed verpakt en gevraagde geleverd. Enige punt is dat order was ingediend met garantie levering volgende dag maar dat bleek pas een dag later te zijn doordat inpakken een dag was vertraagd

Accuraat

Accuraat

Super geregeld van bestellen tot afleveren

Geweldige service van bestellen tot aan het afleveren. Snel- goed- en prima service

Goed geleverd

Goed geleverd. De blussers heb ik nog niet gebruikt. Ik hoop ze ook nooit te moeten gebruiken. Groet

Snel geleverd volgens afspraak en het contact wat ik met de klantenservices heb gehad, was goed. Ze hebben mij goed geadviseerd.

Snelle en correcte levering.

Overzichtelijke website, en snelle en correcte levering!

Geweldig!

Duidelijke omschrijving op de site. Voordelig en snel in huis. De rook melders werken naar behoren. Bedankt!

Makkelijke montage en eenvoudige gebruiksaanwijzing

Snel en duidelijk.

Duidelijke site en levering ging snel geen aanmerkingen.

Vlotte levering, geen problemen.

De bestelde goederen werden vlot geleverd

Snelle verzending Op tijd geleverd

Kazemat 4

3905NR Veenendaal

085 - 4884070

Over Allesveilig.nl

Allesveilig.nl is al sinds 2008 de specialist in veiligheid voor Nederland en België. Wij zijn aangesloten en gecertificeerd door de Stichting Webshop keurmerk.