Pluspunten
Pakketje goed ontvangen
VerbeterpuntenBeter de klant informeren over de levering en waanneer het alle punten verlaat tot aan de deur van de klant
Pluspunten
Alles was zker naar wens. Supersnelle levering. In 1 wordt goed. Dank daarvoor
Pluspunten
Het gehele bestelproces is naar wens verlopen.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goede service en snelle levering
Pluspunten
Een ruim assortiment en zeer snel geleverd.
Pluspunten
Razendsnel geleverd.
VerbeterpuntenIk had aangegeven bij welke buren het packet afgegeven mocht worden als ik er niet was, is bij een heel ander nummer terecht gekomen.
Handleiding in niet conform de werking van het apparaat
Pluspunten
snelle en correcte levering!
Pluspunten
zeer snelle levering
Pluspunten
Erg snel geleverd, goede prijs
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelheid en kwaliteit!
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Gewoon snel en makkelijk te best
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Ik heb nog contact opgenomen omdat ik niet snapte wat er op de vluchtladder stond en heb hele goede uitleg gehad. Verder vond ik hem heel vlug geleverd.
VerbeterpuntenEventueel uitleg waarom er op de ladder stond, dat de ladder maar eenmalig gebruikt kon worden. Ik denk dat hierover meer gebeld wordt.
Pluspunten
Snelle goede levering
Verbeterpuntende omdoos was niet de stevigste doos, voor zo'n zware artikelen.
Pluspunten
duidelijke omschrijving op de website
Kazemat 4
3905NR Veenendaal
Allesveilig.nl is al sinds 2008 de specialist in veiligheid voor Nederland en België.