Pluspunten
snelle levering , heel goed prijs. buiten sirene voldeed niet aan de verwachtingen kwassie uitzicht volgen (mevrouw) :-), zonder probleem opgestuurd en geld terug gekregen. perfecte services
Verbeterpuntendoe zo voort. buiten sirene in inox ??
Pluspunten
Duidelijke bestelprocedure, goede bezorging met melding wanneer t pakketje verzonden was.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Alles heel vlot verlopen, heel snelle en correcte levering!
Pluspunten
Snel, scherpe prijs
Ik kan geen nvt aanklikken, krijg dan telkens de melding dat er nog wat ingevuld moet worden.
Pluspunten
snel en duidelijke website er miste iets in de verpakking maar geen probleem en ze sturen het na
Verbeterpuntengen
Pluspunten
Jullie hebben netjes het pakje verstuurd op maandag. De post zou het afgelopen dinsdag af hebben gegeven, maar toen waren wij niet thuis. Hierop zou de post zaterdag tussen 12.00 en 14.00 uur terug komen, echter we hebben het pakketje afgelopen zaterdag NIET ontvangen.
Pluspunten
snelle service prima afspraak
Pluspunten
Snelle & nette service.
Pluspunten
Ik heb het product vandaag besteld en morge had ik het thuis echt super
VerbeterpuntenGeen 1, ben zeer tevreden
Kazemat 4
3905NR Veenendaal
Allesveilig.nl is al sinds 2008 de specialist in veiligheid voor Nederland en België.