Pluspunten
snelle levering ;redelijke prijszelfde type geleverd .50stuks hager!!
Pluspunten
heel snelle verzending na aankoop, ook naar het alternatieve leveradres dat ik opgaf in België. uiterst tevreden en site aan te raden om te bestellen daar goed product
Pluspunten
Zeer correcte en snelle levering. Positief dat je op verschillende manieren kunt betalen
Pluspunten
Prijs, uitleg op website
VerbeterpuntenLevering gewoon buiten aan achterdeur geplaatst
Pluspunten
Vlotte afhandeling
Pluspunten
Vlotte levering, duidelijke communicatie
VerbeterpuntenHet zou een verbetering zijn als de handleing als pdf te downloaden is.
Pluspunten
Snel, peobleemloos
Pluspunten
Pluspunten
Dat achteraf betalen mogelijk is.
VerbeterpuntenEr zat geen link bij om bij TNT het pakket te volgen.
Pluspunten
Zeer snelle levering
Pluspunten
Eerlijke prijs info en snelle levering
VerbeterpuntenMeer uitleg over producten. Wat ze doen, waar ze voor dienen, verschil met andere gerelateerde producten
Pluspunten
Konden als bedrijf op rekening betalen, levering was vlug, apparaat werkt redelijk goed.
VerbeterpuntenBouwkwaliteit van het apparaat niet supper, simkaartslot brak bij het eerste gebruik, communicatie op de website niet goed wat betreft betaling bedrijven.
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Koolmonixide melders zijn door best duur t.o.p. van rookmelders. Dit product bewijst dat er ook goede te koop zijn voor een redelijke prijs.
VerbeterpuntenVerzendverpakking kan beter, ik heb het binnenwerk van het apparaat wat moet corrigeren voordat het weer werkte. Dit kwam door transportschade.
Kazemat 4
3905NR Veenendaal
Allesveilig.nl is al sinds 2008 de specialist in veiligheid voor Nederland en België.