Pluspunten
Overzichtelijke site, snelle levering en mooie artikelen
Pluspunten
Duidelijke en overzichtelijke internetsite, zeer snelle levering en zeer goede prijs
Pluspunten
Supersnelle levering
Pluspunten
Snel, correct, goedkoop
Pluspunten
VerbeterpuntenGeen voorraad indicatie voor bestelling
Pluspunten
snelle, correcte levering na 17 uur zodat er veel meer kans is dat er iemand thuis is.
Verbeterpuntenin de gebruikshandleiding meer uitleg voor de doe-het-zelver
Pluspunten
goede prijs, snelle levering
Pluspunten
Prijs, kwaliteit, website, goed omschreven, een 10
VerbeterpuntenEEN GEWLDIG BEDRIJF DIE ZIJN VERPLICHTINGEN NAKOM, PRIJS EN KWALITEIT ZIJN GOED, AFTER SALES PERFECT
Pluspunten
Vlug, veilig en voordelig!
Pluspunten
bij zending niet alleen pakbon meezenden maar ook rekening
Pluspunten
Overzichtelijke site, vlotte levering
Pluspunten
Fijn, duidelijk en overzichtelijk bestellen. Binnen een aanzienlijke tijd ook daadwerkelijk ontvangen. Per mail word je goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling.
Pluspunten
Keurig geholpen aan de telefoon en snel teruggebeld. Attent en oplettend. Snelle levering
Pluspunten
snel geleverd
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Snel geleverd volgens afspraak. Het product kenden wij al en wist dus ook, dat wij daarmee iets goeds in huis haalden.
Pluspunten
Snel en accuraat. doen wat ze zeggen.
VerbeterpuntenDit was mijn eerste ervaring
Pluspunten
Alles goed, volgens afspraak nagekomen
Pluspunten
hele snelle levering
Verbeterpuntennee
Kazemat 4
3905NR Veenendaal
Allesveilig.nl is al sinds 2008 de specialist in veiligheid voor Nederland en België.