Veel dank voor uw beoordeling. Extra korting op uw vervolgbestelling? Gebruikt u dan kortingscode: kiyoh
aaanvullende materialen voor de rookmelder leveren .
Pluspunten
Heldere communicatie, snelle levering.
Verbeterpunten.
Pluspunten
Snelle communicatie en prima verzending. Ze boden mij gratis een alternatief product aan, omdat mijn bestelde product onverwacht een (langere) levertijd had.
Pluspunten
Gewoon no nonsense zoals het hoort en goedkoper dan anderen.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Perfecte communicatie en uitermate klantgericht
Pluspunten
Hele snelle levering. Duidelijke site en gratis levering vanaf €100.
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
s,avonds bestelt en de volgende morgen in huis prijs was gunstig kortom zeer tevreden en een vijlig gevoel
Verbeterpuntenbovenstaande punten kan ik eerlijkheidshalve niet invullen aangezien ik een nieuwe klant ben dus daar nog geen ervaring mee heb
Pluspunten
Snelle levering vanuit Duitsland. Binnen 3 dagen na bestelling binnen. De service werkt adequaat. Al diverse malen telefonisch contact gehad met Rutger. Hij doet zijn best voor snel herstel.
VerbeterpuntenNa een maand werkt de Secvest nog steeds niet. Vele malen contact gehad met Abus maar behoudens volledige vervanging van de centrale zijn we nog niet gekomen. De buitensirene heeft nog niet gewerkt.
Pluspunten
Alles wordt netjes geregeld
Pluspunten
Zeer snelle levering. Afspraken nagekomen
Verbeterpuntenalternatieven laten zien
Pluspunten
snelle levering en goede voorlichting
Pluspunten
Snelle levering en perfecte communicatie tijdens de levertijd. Donderdag 17 uur besteld, zaterdag 13 uur in huis.
Pluspunten
Hier worden afspraken nagekomen chapeau
Pluspunten
Goede prijs en snelle levering
Pluspunten
Bestelgemak
Verbeterpuntennvt
Kazemat 4
3905NR Veenendaal
Allesveilig.nl is al sinds 2008 de specialist in veiligheid voor Nederland en België.