Goed. De bestelling kwam wel 1-2 dagen later dan ik had verwacht, maar dat vond ik geen probleem want ik had geen haast ermee.

Prima assortiment. Prima vlotte levering

Website was gemakkelijk te begrijpen. veel aanbod. Vlotte levering.

producten zijn naar wens het ontvangen heeft erg lang geduurd

voor dat ik het in huis had duurde het erg lang het lag gewoon op voorraad volgens de site

Prima product, prima prijs!

Ik kwam sleutels te kort voor de kinderen. Dit is de perfecte oplossing

Kwaliteit en snel geleverd!

Op de website kan je goed zoeken wat je nodig hebt. Er is voldoende aanbod. Kwaliteit prima!

Snel in huis

makkelijk besteld en snel in huis.

Eenvoudig te bestellen

Product voldoet aan omschrijving

Alles gekregen zo als ik had bestelt en ook mooi op tijd

Een product bestelt en volgende dag all netjes geleverd echt een aanrader

Twee koolmonoxidemelders besteld in het weekend en deze werden 's maandags al geleverd. Jammer alleen dat de productiedatum mei 2019 heeft; dan is er dus al 1 jaar voorbij. Ze gaan namelijk maar 7 jaar mee....

Duidelijke website, iets vertraagde levering

Duidelijke website met goede uitleg over type producten. Producten waren niet de dag erna in huis zoals vermeld op de site, maar de klantenservice nam hier netjes contact over op.

Goed, maar net niet perfect

Na het bestellen, zou ik graag alles willen kunnen opvolgen. Ik kreeg uiteindelijk een mail van UPS dat de bestelling onderweg was. Maar het zou fijner zijn als je een account zou kunnen aanmaken op jullie site en alle updates van het pakketje kunt volgen in je account. Voor de rest geen opmerkingen. Na het bestellen van mijn pakketje was die er na enkele dagen al. Dus zoals de titel zegt, net niet perfect, maar leunt er wel tegenaan!

Bestelling super snel ontvangen.

Artikel ‘s avonds laat besteld, volgende dag al ontvangen.

Keurig snel geleverd

Woon in een appartement en heb jullie aanbevolen bij het Vve bestuur.

helemaal tevreden

Het was even zoeken naar het product wat ik wilde. Door de goede informatie ben ik daar in geslaagd. Daarnaast snelle levering en duidelijke instructie

Snelle en goede levering

We hebben alles makkelijk kunnen vinden op de website. Duidelijke informatie en alles is netjes geleverd en hangt inmiddels in huis.

Overzichtelijk en snel

Makkelijke site, snel en compleet ontvangen. CO melders en rookmelders Alecto lijken te werken.

Slechte Garantie

2 rookmelders uit 2015 waren kapot overleg gepleegd met klantenservice naar aanleg wat betreft Garantie er staat tenslotte op dat ze 10 jaar mee gaan! Maar wat delen ze mede 2 nieuwe betalen en wij vergoeden de verzend kosten meer niet! Ik noem dit slecht!

goede kwaliteit en snelle levering

Eerste keer besteld, overzichtelijke site.

alles is goed verlopen en zonder moeilijkheden

als ik nog iets wil in verband met veiligheid neem ik zeker kontakteer ik julie voor een goede afwerking

Uitstekend assortiment, super snel en netjes verstuurd.

Snelle en correcte levering

Bestelling werd snel en netjes geleverd.

Correcte en snelle levering

Bij iedere bestelling steeds vlugge respons. Goede marktprijzen , ruim en volledig assortiment.

Prima product voor een lage prijs

Snel thuis geleverd zelfs op een waddeneiland

snelle levering en een goed product

Gewoon geen commentaar. Alles liep zoals het moet en het product voldoet aan mijn verwachting

Rookmelders besteld, 1 gaf een foutmelding. Gebeld. Zonder problemen werd direct een vervanging gestuurd. Prima service!

Kazemat 4

3905NR Veenendaal

085 - 4884070

Over Allesveilig.nl

Allesveilig.nl is al sinds 2008 de specialist in veiligheid voor Nederland en België. Wij zijn aangesloten en gecertificeerd door de Stichting Webshop keurmerk.