Pluspunten
statusupdates via email
Verbeterpunteninloggen op de website en zelf de status van een bestelling bekijken kan volgens mij niet/
Pluspunten
Snel geleverd, goed product
Pluspunten
nog geen bestelling ontvangen
Verbeterpuntennog geen bestelling ontvangen
Pluspunten
nvt
Verbeterpuntennvt
De mail met de rekening daar stond ipv Peteroff beheer of kantoor@peteroff...... 247safety boven. Ik moest goed kijken om te zien dat het van het zelfde bedrijf was. Mogelijk dat het bij anderen tot verwarring leidt en de mail als spam verwijderen.
Pluspunten
betrouwbaarheid
VerbeterpuntenTelefonisch bereikbaarheid
Pluspunten
niet te moeilijk over facturen
Verbeterpunteniets minder mails sturen. veel onnodige mails worden er verstuurd
Pluspunten
Erg correct bedrijf, geeft antwoord op mijn technische vragen, na aankoop (!)
Pluspunten
Goede communicatie vwb de status van de bestelling. Goede prijzen.
VerbeterpuntenBeetje verwarrend is het dat de mail van ``Peteroff Beheer`` komen, terwijl de bestelling bij 247Safety is gedaan. Een klein artikel werd verzonden in veel te grote doos. De verzendkosten zijn relatief hoog voor zo`n klein artikel.
Pluspunten
Goed advies, nette postverzending en terugkoppeling.
VerbeterpuntenNog sneller reageren op vragen via de e-mail.
Heel erg bedankt voor uw beoordeling. 10% korting op uw vervolgbestelling ? Gebruik dan kortingscode Kiyoh. De respons, zowel telefonisch als per e.mail, is nu nog onvoldoende. We werken aan uitbreiding van de capaciteit.
Pluspunten
Heel snel en correct de foute levering hersteld
Verbeterpunten-
Pluspunten
Ik heb een koolmoonoxide melder besteld die, vergeleken met andere aanbieders de goedkoopste was. De levering was zeer snel en er werd goed gecommuniceerd via email
Pluspunten
Keurig op de hoogte gehouden aangaande bestelling
Verbeterpuntensommige verpakkingen kunnen kleiner
Pluspunten
Alarminstallatie onderdelen. Personeel attendeert op mogelijk onjuiste bestelling. Vragen worden snel, voorkomend en vakkundig beantwoord.
Verbeterpuntenneen
Pluspunten
Zeer verzorgd. Goede communicatie.
VerbeterpuntenNee.
Pluspunten
Ik heb een rook melder bij 247Safety afgenomen. Nadat ik deze besteld had zat ik nog met een vraag. Daarvoor belde ik jullie op, en werd vervolgens keurig netjes en te woord gestaan. Iemand met veel kennis en ervaring.
VerbeterpuntenToen ik belde omdat ik een vraag kreeg,kreeg ik in eerste instantie een mevrouw aan de lijn. Ik stelde vervolgens mijn vraag maar daar wist zijn geen antwoord op.Ze voreg toen mijn telefoon nummer zodat de afdeling verkoop mij binnen 3 dagen zou terug bellen. Ik dacht toen 3 dagen dat is erg lang. Maar werd uit eindelijke de zelfde dag terug gebel
Kazemat 4
3905NR Veenendaal
Allesveilig.nl is al sinds 2008 de specialist in veiligheid voor Nederland en België.