Pluspunten
Email gekregen dat artikel niet leverbaar was door de vele vraag naar dit artikel. wel bericht gekregen hierover met de vraag of ik mijn geld terug wilde hebben dit was netjes.
VerbeterpuntenVoorraad indicatie maken, dan kan de klant op dat moment beslissen als het artikel niet of slecht leverbaar wel of niet te Kopen.
Veel dank voor uw beoordeling. Extra korting op uw vervolgbestelling? Gebruikt u dan kortingscode: kiyoh
Pluspunten
Snelle levering en ik werd constant op de hoogte gehouden van de vordering betreffende het restant van de bestelling.
Heel erg bedankt voor uw beoordeling. 10% korting op uw vervolgbestelling ? Gebruik dan kortingscode Kiyoh.
Pluspunten
Veel van de onderdelen die ik nodig had en in de toekomst nodig zal hebben, is bij dit bedrijf te bestellen. De prijzen zijn ook goed als je dit vergelijkt met de concurrent.
VerbeterpuntenSnellere levertijden zal een verbetering zijn, dit duurt onnodig lang omdat de bestellingen niet voorradig zijn maar via de leverancier besteld worden en daaruit verzonden.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Prima, snelle levering en vragen worden direct beantwoord
Pluspunten
Wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling!
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Rookmelders besteld snel geleverd tegen een goede prijs.
Pluspunten
Prettige communicatie, gemakkelijk zaken doen en een ruim assortiment.
Pluspunten
korrekte communicatie over levertijd en aflevering. gekocht een infrarood detector.
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Het telefonisch onderhoud met betrekking tot vragen over het product verliep heel soepen en er is duidelijke uitleg gegeven
VerbeterpuntenHelaas kan ik nog niet juist over het product beoordelen, de order betreft een kerstcadeau en is dus nog niet uitgepakt en/of geinstallerd.
Pluspunten
Snelle respons op mails (met vragen of opmerkingen) Adequate opvolging vanwege foute levering (echt super) Informeel contact Ruime keuze en goede prijs
Verbeterpuntengeef vaker een status update van de levering danwel de mogelijkheid die op de website goed te volgen. Bij mij ging er 2 weken overheen.
Pluspunten
Goede communicatie overlevering
VerbeterpuntenTrage levering
Kazemat 4
3905NR Veenendaal
Allesveilig.nl is al sinds 2008 de specialist in veiligheid voor Nederland en België.