Snelle en goede levering

We hebben alles makkelijk kunnen vinden op de website. Duidelijke informatie en alles is netjes geleverd en hangt inmiddels in huis.

Overzichtelijk en snel

Makkelijke site, snel en compleet ontvangen. CO melders en rookmelders Alecto lijken te werken.

Slechte Garantie

2 rookmelders uit 2015 waren kapot overleg gepleegd met klantenservice naar aanleg wat betreft Garantie er staat tenslotte op dat ze 10 jaar mee gaan! Maar wat delen ze mede 2 nieuwe betalen en wij vergoeden de verzend kosten meer niet! Ik noem dit slecht!

goede kwaliteit en snelle levering

Eerste keer besteld, overzichtelijke site.

alles is goed verlopen en zonder moeilijkheden

als ik nog iets wil in verband met veiligheid neem ik zeker kontakteer ik julie voor een goede afwerking

Uitstekend assortiment, super snel en netjes verstuurd.

Snelle en correcte levering

Bestelling werd snel en netjes geleverd.

Correcte en snelle levering

Bij iedere bestelling steeds vlugge respons. Goede marktprijzen , ruim en volledig assortiment.

Prima product voor een lage prijs

Snel thuis geleverd zelfs op een waddeneiland

snelle levering en een goed product

Gewoon geen commentaar. Alles liep zoals het moet en het product voldoet aan mijn verwachting

Rookmelders besteld, 1 gaf een foutmelding. Gebeld. Zonder problemen werd direct een vervanging gestuurd. Prima service!

Snelle levering en top producten

Zeer snel geleverd. Top producten met goede beschrijving/handleiding. Nu Alles veilig in huis!

Ondanks Corona toch een snelle service!

Een product dat makkelijk te verwerken is. Misschien voor de mindere klussers een betere beschrijving qua afmetingen en verwerking. ( tip)

Oké

Adequaat

zeer goed

goede snelle levering keurig ingepakt

Goed solide product

Erg tevreden, snelle levering., goed en stevig product.

Alles prima

Alles is goed verlopen

Makkelijk op de website kunnen bestellen en zeer snelle levering. Zeer tevreden

super

Had een gecompliceerde zending.Door Hilde alles keurig geregeld en mij op de hoogte gehouden.Alle hulde voor Hilde.....

Snel en goed verpakt geleverd.. niets mis mee

Betrouwbaar en snel.. precies wat een klant verwacht en wil voor een veilig huis.

Prima site, snelle levering

Overzichtelijke website met producten die voor een prima prijs worden aangeboden. Levering was met track n trace goed te volgen en bovendien snel.

perfect

beste, 'S avonds om 18u. besteld,'anderdaags om 14u. was de melder geplaatst. Perfect. Mvg.

Uitstekend!

Via internet besteld ensnel gelverd

supersnelle levering TOP!

goed werk!

Supersnel geleverd tegen een zeer aantrekkelijke prijs

Kazemat 4

3905NR Veenendaal

085 - 4884070

Over Allesveilig.nl

Allesveilig.nl is al sinds 2008 de specialist in veiligheid voor Nederland en België. Wij zijn aangesloten en gecertificeerd door de Stichting Webshop keurmerk.