Snelle levering en top producten

Zeer snel geleverd. Top producten met goede beschrijving/handleiding. Nu Alles veilig in huis!

Ondanks Corona toch een snelle service!

Een product dat makkelijk te verwerken is. Misschien voor de mindere klussers een betere beschrijving qua afmetingen en verwerking. ( tip)

Oké

Adequaat

zeer goed

goede snelle levering keurig ingepakt

Goed solide product

Erg tevreden, snelle levering., goed en stevig product.

Alles prima

Alles is goed verlopen

Makkelijk op de website kunnen bestellen en zeer snelle levering. Zeer tevreden

super

Had een gecompliceerde zending.Door Hilde alles keurig geregeld en mij op de hoogte gehouden.Alle hulde voor Hilde.....

Snel en goed verpakt geleverd.. niets mis mee

Betrouwbaar en snel.. precies wat een klant verwacht en wil voor een veilig huis.

Prima site, snelle levering

Overzichtelijke website met producten die voor een prima prijs worden aangeboden. Levering was met track n trace goed te volgen en bovendien snel.

perfect

beste, 'S avonds om 18u. besteld,'anderdaags om 14u. was de melder geplaatst. Perfect. Mvg.

Uitstekend!

Via internet besteld ensnel gelverd

supersnelle levering TOP!

goed werk!

Supersnel geleverd tegen een zeer aantrekkelijke prijs

Bedankt voor de levering

Goede ervaring correcte levering brandblusser degelijk en beschermend verpakt met goede ophangbeugel

Uitmuntende service en support

Grondplaat besteld voor rookmelder, zoals het hoort netjes een bevestigingsmail even later het trackingnummer en nog iets later de melding dat het pakket is opgehaald. Paar dagen later toch eens nakijken waar het pakket zich bevindt, vlg track en trace is het afgeleverd, maar helaas niks ontvangen. Contact opgenomen met allesveilig.nl, Zeer snelle reactietijd en heel goed opgelost. Dit is de manier van klantenbinding, top service. Zeker aan te bevelen!

Volledig naar wens, niets op te merken.

Snel kunnen kiezen, duidelijke site, snelle levering.

service erg goed

mijn pakket was door een derde partij verzonden met DPD, bezorging op 15-6 tussen 11 en 12 uur, later melding :is bezorgd om 11.04! na vragen vandaag 16-6 weer een melding bezorgen tussen 11.12 en 12.12; om12.15 een melding: is bezorgd om 11.04!!! na een betaald nummer € 0,50 per gesprek 15 minuten gewacht voor iemand mij te woord stond. Uiteindelijk bleek dat het pakket beschadigd was en teruggestuurd word. eea natuurlijk buiten uw schuld.

Snelle goede service

Alles paste op het oude systeem Dag na bestelling in huis

Prima webshop , snelle levering

Betrouwbare shop met snelle levering.

uitstekend

goed verzorgt

Levering conform afspraak

Duidelijke website met eersteklas materialen, vervolgens continu update van status bestelling. levering binnen enkele dagen.

Goede ervaring

Goede ervaring al krijg ik de ruimte sensor maar niet goed afgesteld en het deur piepje. Goed ingesteld maar op de eea manier gaat de instelling toch weer verloren na het opslaan. Verder is het gewoon een super makkelijk in te stellen alarm.

Zeer correcte en snelle afhandeling van de order

Een zee goede duidelijke en overzichtelijk site een echte aanrader

Goed product, snel geleverd!

Kazemat 4

3905NR Veenendaal

085 - 4884070

Over Allesveilig.nl

Allesveilig.nl is al sinds 2008 de specialist in veiligheid voor Nederland en België. Wij zijn aangesloten en gecertificeerd door de Stichting Webshop keurmerk.