Snelle levering en tot nu toe goed product!

Na wederom een vals alarm van de 8 jaar oude firex brandmelder (uiteraard midden in de nacht) was de maat vol. Nu gekozen voor 4 Hager brandmelders. De volgende dag werden deze al keurig verpakt geleverd. Het vervangen van de grondplaten ging prima en met een klein uurtje alles geïnstalleerd. Mooi dat deze ook led vluchtverlichting heeft. Hopelijk nooit nodig. De testmode is ook prima, niet zo luid als het normale alarm. Tot nu toe zeer tevreden en hopelijk betrouwbaar, hoewel ik daar pas over een paar jaar iets over kan zeggen. Dank!

Helder en duidelijk. Wat je afspreekt wordt nagekomen

Bestelde artikel werd volgens gemaakte afspraken geleverd. Ook van te voren gebeld dat over half uur de vervoerder er zou zijn. Moesten meer zaken zo werken!!

supersnelle levering van brandblusser en deken!

Nix op aan te merken. Goede en snelle levering.

super snel mijn vluchtladder!!

Wat super goed deze site, heel snel en makkelijk te vinden wat je zoekt. en de bestelling gaan ook heel makkelijk. en nog veel sneller komt het in huis. kom zeker nog eens terug voor een nieuwe bestelling!!

goed!t

Snelle correcte levering. Goed produkt, voldoet aan verwachtingen

Goede kwaliteit, snelle levering.

Op de website snel gevonden, gemakkelijk besteld en zeer snel geleverd.

Snelle levering en goede producten

Bestellen gaat vlot. De levering is snel en het bestelde voldeed volledig aan de verwachtingen.

Klanten verkoopvoorlichting scoort onvoldoende en technische ondersteuning blijft uit.

Ik heb met jullie verkoopafdeling gebeld en uitgelegd dat ik een abus secvest systeem had en over wilde stappen naar abus smartvest. De verkoper melde dat smartvest een eenvoudig en leuk systeem was om naar over te stappen. Na installate bleek al snel dat de alarmen die door Smartvest app worden gegenereerd vaak niet goed doorkomen. Ik heb hier rechtstreeks contact over gehad met Abus in Hilversum. Zei stelden dat het een lastig probleem was dat vaker voorkomt maar dat ik toch echt contact op moest nemen met de dealer voor technische ondersteuning. Tevens stelden zij dat het een slechte keuze was om van secvest naar smartvest te gaan omdat secvest gewoon een betrouwbaarder systeem is. In dit opzicht vind ik dat ik dus slecht ben voorgelicht door de verkoopafdeling van Fortimax Beheer. Nadat ik contact heb opgenomen met allesveilig.nl (Fortimax beheer) werd beloofd dat ik voor technische ondersteuning zou worden teruggebeld. Dit is nooit gebeurd! Inmiddels heb ik nieuwe sensoren voor mijn (oude) secvest systeem bij Fortimax besteld (en gaat de smartvest er hier dus weer uit: doodzonde van de investering van een paar honder euro en helaas is de retourtermijn verstreken.) Op de nieuwe sensoren wacht ik inmiddels al weer ruim een week. Al met al dus: slecht verkoop advies, geen technische ondersteuning en trage levering. Jammer en teleurstellend.

Keurige En snelle levering

Snelle levering en goed product.

Duidelijke communicatie en snelle levering

Duidelijke communicatie en snelle levering

Supersnel en mooi product

Ik zocht een eenvoudig sleutelkastje met elektronisch cijferslot. Allesveilig had een mooie aanbieding met de PROTECTOR KEY 24E. Supersnel geleverd, volgende dag. Mooi robuust product en werkt zoals het hoort.

Goed.

Goed.

Super.

Bestellen in krijgen wat je hebt besteld. Ga zo doo.

vanaf het bestellen tot aan aflevering alles correct verlopen

Vanaf het bestelmoment tot aan de aflevering is alles perfect verlopen, juiste info ontvangen over het moment van aflevering. Alles passend bij de naam "Allesveilig"

Snel en voordelig

Snel ontvangen, goede prijs, goed verpakt.

Uitgebreid assortiment met scherpe prijzen

Snel gevonden wat ik zocht en mijn bestelling is ook snel geleverd, met track en trace nummer.

De volgende dag al in huis, top

Perfecte internet winkel

Gemakkelijke site. Goede producten en niet duur. Tevens een zeer snelle levering.

AllesSnelGeleverdGoedePrijs

Prima.

Makkelijk bestellen, vlot geleverd, producten werken naar behoren!

Fijn dat alles perfect geregeld is

De website was overzichtelijk en de bezorging erg snel

Goeie voorlichting, snelle levering.

Zou daar in de toekomst weer kopen.

PRIMA SLEUTELKLUISJE

Het kluisje is erg goed. Helaas duurde het lang voordat het in mijn bezit was, maar dat ligt aan PostNL denk ik.

Kazemat 4

3905NR Veenendaal

085 - 4884070

Over Allesveilig.nl

Allesveilig.nl is al sinds 2008 de specialist in veiligheid voor Nederland en België. Wij zijn aangesloten en gecertificeerd door de Stichting Webshop keurmerk.