Prima service, de bestelling de volgende dag in huis

Prima service, de bestelling - goed verpakt - de volgende dag in huis

Snel en scherpe prijzen

Mooie site met scherpe prijzen en gratis levering Snel en goed verpakte spullen op tijd geleverd Kom hier zeker terug

Prima bedrijf, artikelen besteld en snel geleverd.

Goede kwaliteit

Ik kwam via Abus terecht bij Allesveilig. Ik heb twee Abus camera's via Allesveilig aangeschaft. Hoewel de doos tijdens het transport aan de buitenzijde beschadigd en deels geopend was, had dit geen gevolgen voor de inhoud. De camera's werken perfect.

Snelle levering, voldoet aan de verwachtingen.

Snelle levering, voldoet aan de verwachtingen.

Direct een alternatief geboden !

Gewoon goed , om te onthouden.

Netjes en op tijd geleverd.

Makkelijk bestellen, netjes en op tijd uitleveren. Artikelen voldoen aan verwachting.

goed, snel verzonden

Goed ingepakt, duidelijke informatie en snel verzonden!

Zeer tevreden over het product en de levering.

Mooie rookmelder met verwisselbare batterijen (3xAAA). Makkelijk bestellen, uitstekende informatievoorziening gedurende het (snelle) leveringsproces.

Veilig en betrouwbaar.

Ik heb hier al vaker besteld,en alles keurig op tijd gekregen telkens met info wanneer het aan post NL was overgedragen en wanneer ik het kon verwachten etc.. en zeer goede prijs.

Super snelle levering netjes verpakt top service

Correcte afhandeling

Juiste prijs kwaliteit

zeer vriendelijk, en duidelijk geholpen.

Ik ontving een snelle reactie en werd vriendelijk te woord gestaan.

Zeer kort termijn afspraak kunnen maken en keurig optijd bezorgt zoals belooft. En netjes en beleefd te woord gestaan door bezorger.

Super snel

Snel en goede service

Correcte en snelle levering

Correcte en snelle levering

Eenvoudig en veilige website

Je kan er alles gemakkelijk vinden via de webshop en snelle levering TOP!

Snel en veilig

Bestelproces is eenvoudig en verzending is zeer snel. Geen klachten of opmerkingen.

De ene dag besteld, de volgende dag al binnen. En dat in coronatijd...!!

Supersnelle levering

's avonds besteld, de volgende middag bestelling al in goede orde ontvangen.

Uitstekende kwaliteit en snel geleverd

Snel geregeld!

3 nwe. Rookmelders besteld op zaterdag en maandagmiddag al thuis. Super!

Bestemd, verwerkt, ontvangen

Snel in levering en top service

Onlangs problemen met een aantal melders na 4 jaar. Na contact met klantenservice uitstekend geholpen. Kapotte melders vervangen en duidelijke instructies over in- en uitleren in netwerk. Waarom dan 4 sterren. Batterijen zouden 10 jaar mee gaan. Na 4 jaar problemen. Dat is binnen de garantieperiode van 5 jaar. Wat als ik deze problemen na 6 jaar had gehad.

Probleemloos

De juiste adviezen en snelle service.

Kazemat 4

3905NR Veenendaal

085 - 4884070

Over Allesveilig.nl

Allesveilig.nl is al sinds 2008 de specialist in veiligheid voor Nederland en België. Wij zijn aangesloten en gecertificeerd door de Stichting Webshop keurmerk.