Snelle, goede levering, duidelijke communicatie

Snelle, goede levering, duidelijke communicatie

Alles prima

Alles goed en prima ontvangen !

Makkelijk besteld Snel geleverd Telefonische ondersteuning was zeker heel goed.

Super snel!

Makkelijk bestellen en super snelle levering!

Het geleverde product was kapot bij ontvangst

Het product was beschadigd toen ik het ontving. De beschermkap was deels gescheurd.

Duidelijk en snel

Ter vanging van bestaande apparatuur nieuwe gezocht en gevonden. Werd zeer snel geleverd. Prima.

Professioneel en goed advies

Erg prettige communicatie en duidelijk advies!! Snelle levering

Nette site, goede en vlotte levering

Nette site, goede en vlotte levering, ruime keuze in aanbod

De site werkt prima. Ik kan als leek heel goed vinden wat ik zoek. Producten worden afgewisseld met informatie. Vervolgens is de prijs keurig en goed in verhouding tot andere winkels. Het geeft mij een veilig gevoel dat alle spullen voldoen aan keurmerken. Tenslotte was de levering snel en netjes. Kortom: top!

Snelle en complete levering

Snelle en complete levering

Alles was op tijd

Voor mij waren de verzendkosten niet duidelijk, geen waarschuwing wanneer niet, ik bestelde voor 74,90 en bij 75E gratis verzendkosten.

Uitstekende service!

Goed product op tijd geleverd tegen een goede prijs!

Keurig!

Goede site, makkelijk te bestellen en snel geleverd.

Zeer positief

Afgelopen vrijdagmiddag twee rookmelders en een koolmonoxidemelder besteld. Dit ging simpel. De afspraak voor 23.30 besteld de volgende dag in huis KLOPT als de bekende bus. De bestelling was goed te volgen en da aflevertijd klopte ook. Bij het installeren ontdekte, dat er in de koolmonoxidemelder ging houdbaarheidsdatum stond. Hierover 's maandag gebeld en ik zou teruggebeld worden. Dinsdag hen er nog eens aan herinnerd en binnen een halfuur een telefoontje met een duidelijk antwoord op mijn vraag. Allesveilig wat mij betreft een aanrader

Goed verpakt en snel verzonden!

Overzichtelijke website

alles werkt wat moet werken!

snelle levering, en aankoop van kluisje blijkt een voordelige keuze

Goede een informele en snelle levering

Ik heb snel het juiste produkt gevonden, werd keurig op de hoogte gehouden waar het profijt was, en de levering was zo snel als beloofd.

Snelle service, goede prijs-kwaliteit verhouding

Prima product, goede prijs.

Top snelle levering

Alle producten waren goed omdchreven op de site. Prijs van de artikelen was scherp en goed. Levering kwam volgende dag al en alles was keurig verpakt. Kortom ga zo door

Helemaal goed!

Idem

Prima !

Top heb rookmelders gekocht met bijbehorende magneten voor installatie. Ook een hittemelder deze werd nagezonden, kreeg hier een apart mailtje over. Erg fijn.

Is goed

Goede en snelle levering

Zeer goede service

Wat problemen met de betaling. Mail gestuurd binnen de vijf minuten een telefoontje om het probleem op te lossen. Anders alles vlot verlopen.

Snelle levering en klantenservice

De bestelling werd de volgende dag netjes ingepakt geleverd. Product als omschreven. Doordat ik zelf een foutje had gemaakt tijdens het bestellen contact opgenomen met klantenservice. Heel snel antwoord met oplossing. Perfect.

prima service

niet aan te merken!!

Kazemat 4

3905NR Veenendaal

085 - 4884070

Over Allesveilig.nl

Allesveilig.nl is al sinds 2008 de specialist in veiligheid voor Nederland en België. Wij zijn aangesloten en gecertificeerd door de Stichting Webshop keurmerk.