Prima winkel met een super service.

Met het bestellen van een rookmelder had ik een fout gemaakt en bestelde ik er 1 ipv 2. Gelijk een mail gestuurd maar toen geen reactie. Later parkietje al verstuurd dus dacht helaas nog een met verzendkosten betalen. Maar hun hebben gratis een extra exemplaar verstuurd dus prima service!

Snelle levering.

Snelle levering, goed product voor minder geld.

Netjes en snel geleverd

Producten zijn netjes en snel geleverd.

Ik ben nog steeds in afwachting van waar de spullen zijn.

Het is nog steeds onduidelijk waar mijn bestelling zich bevindt, in mijn brievenbus een papiertje gevonden zonder pakketnummer en afhaaladres alleen een plaatsnaam, diep treurig dat ik er achteraan moet gaan en dat Allesveilig en DPD dat niet op zich nemen.

Correcte en snelle levering

Besteld en zoals beloofd de volgende dag in huis. Prima!

levring conform afspraken qua tijd en inhou

Prima ervaring

correcte en zeer snelle levering

22.30 besteld, om 13.00 volgende dag geleverd in Belgie

Erg makkelijk, snel en goedkoop

Ik heb hier rookmelders gekocht die ik nergens anders zo goedkoop kon krijgen. Alles was snel binnen!

Besteld en de dag nadien al geleverd zeer goede service. Een aanrader

Vlot, suppersnel

Geen opmerkingen, kan moeilijk beter

Verzend info klopt niet

Er staat duidelijk op de website dat enkel kluizen vanaf 30kg per transporteur worden vervoerd. De rest zou via de reguliere vervoerder komen. De reguliere vervoerders hebben locale afhaalpunten bij niet thuis. De transporteur niet, slechts 1 in Assen. Weekend bezorging is hier ook niet mogelijk. Mijn bestelde kluis van <10kg kwam toch met transporteur. Gelukkig is aflevering met toeval gelukt, voor mensen die overdag niet thuis zijn raadt ik hier bestellen af.

Snelle en correct service

Gemakkelijke website en leveringen worden snel en zeer correct uitgevoerd. Zal jullie website ook aanraden.

Snelle levering met duidelijke tussentijdse informatie

Prima rookmelder, Uitstekende prijs. Levering binnen 24 uur, met exact tijdstip van levering door de postbode. Dus niet de hele/halve dag thuis afwachten. Top!

Snelle levering en goed materaal

S,avonds besteld de dag er na al geleverd, materiaal is hoe ze beschrijven op de site en alles tip top in orde. Priema service

goede kwaliteit apparaten

Voldoen uitstekend na testen.

Uitstekende service

Correcte en snelle levering, prima prijs/kwaliteit.

Snel en correct

Snel, correct en makkelijk te monteren

snelle en correcte afhandeling en levering van mijn bestelling! Top!

snelle en correcte afhandeling en levering van mijn bestelling! Top!

super en correct

snel en correct

Betrouwbaar

Snel En goed

Een scherp geprijsde kluis en snel afgeleverd. Kortom prima service voor een goede prijs.

vlug en zonder problemen

Overzichtelijke site met mooie rookmelder en de goedkoopste ook,gemakkelijk te bestellen en vlug geleverd.

Ik heb het artikel (koolmonoxidemelder) besteld en erg snel geleverd gekregen, zonder enig probleem.

Kazemat 4

3905NR Veenendaal

085 - 4884070

Over Allesveilig.nl

Allesveilig.nl is al sinds 2008 de specialist in veiligheid voor Nederland en België. Wij zijn aangesloten en gecertificeerd door de Stichting Webshop keurmerk.