Alles prima gelopen

Is een aanrader

Alles naar wens

Goede prijs, bestelling vlot verlopen

Snelle levering, uitstekende prijs kwaliteit, goede service.

Snel en netjes geleverd

Snel en netjes geleverd

Een voeding besteld en een dag later geleverd. perfect.

Een voeding besteld en een dag later geleverd. perfect.

Helemaal top!

's-Avonds besteld, volgende ochtend in huis. En product voldeed volledig aan de verwachtingen.

snelle levering prima verpakt!

De site is duidelijk, betaling niet nodeloos ingewikkeld, gaat prima.

Prima telefonisch advies waarna snelle levering = volgende werkdag

Optimaal

Bestelling en levering vlot verlopen

Website : Overzichtelijk, makkelijk en zeer informatief. Producten : Degelijke producten - high end Afhandeling bestelling en levering : Vlot - Zondag besteld, dinsdag geleverd. Alhoewel de betaling gebeurde samen met de besteling heb ik 3 dagen na levering nog geen factuur ontvangen.

Zéér degelijke service!

De bestelling verliep vlot en zoals belooft/verwacht. Doe zo verder!

Levering komt niet volledig overeen met specificaties fabrikant

Mijn bestelde koolmonoxide melder heeft volgens de fabrikant EI Electronics een levensduur van 10 jaar. De bij Allesveilig bestelde EI melder heeft een levensduur die een half jaar korter is (9,5 jaar). Ik moet deze melder dus een half jaar eerder vervangen. Blijkbaar heeft deze melder minimaal een half jaar op de plank gelegen bij Allesveilig. Jammer, want dat is niet aangegeven op de site.

Ruim aanbod met scherpe prijzen en razendsnelle levering

Ruim aanbod met scherpe prijzen en razendsnelle levering

alles naar wens

snelle, correcte service, hartelijk dank!

Goed,correct, snel.

Duidelijke en overzichtelijke site,

Een snelle levering en correct.

Voor mijn eerste Bestelling vlug en correct.

informatie duidelijk en mondeling goed geholpen

Goede snelle levering

Rookmelder besteld

Snelle levering. Gewoon goed.👍👍👍

👍 zeer tevreden.

ssnelle levering, vlotte communicatie, degelijke producten, eerlijke prijzen

Zeer snelle en nette levering.

Productomschrijving op de site is duidelijk. De rookmelder was makkelijk te vervangen doordat de bodemplaat kon blijven zitten.

uitstekend

Het product stond goed beschreven op de site, zodat ik de juiste rookmelder had, die paste op de aansluiting van de oude melder. De levering was zeer snel.

Uitmuntende service !

Het product was snel en keurig afgehandeld!

Snel en correct

Levering binnen de 24 uur en alles netjes afgehandeld

Snel en goed

Xxx

Uitstekend!

Gemakkelijk te vinden via Google, ruime keuze, scherpe prijzen en snelle en nette levering. Via de site uitgebreide info en ook bij bellen en mailen correcte en snelle afhandeling.

Kazemat 4

3905NR Veenendaal

085 - 4884070

Over Allesveilig.nl

Allesveilig.nl is al sinds 2008 de specialist in veiligheid voor Nederland en België. Wij zijn aangesloten en gecertificeerd door de Stichting Webshop keurmerk.