Pluspunten

duidelijke site, goede prijzen, snelle berzorging

ik had de verpakking (karton) al bij het oud papier gedaan. bij nalezing van het geleverde product op de site, las ik dat de brandblussers geleverd worden met de vereiste gele controle stikker voor de periodieke keuring. die stikkers had ik niet ontdekt maar na speuren in de verpakking vond ze enigszins "verstopt" ik denk dat het handiger is om ze meer in het zicht bij de brandblussers te plakken. overigens ontving ik ze later nog eens (extra) , toegezonden door de post in een enveloppe

Ga zo door!

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Fijn dat ik een wat ouder product hier nog kon nabestellen zodat ik de voetjes aan het plafond niet hoefde te vervangen. Snelle levering Goed verpakt

Nvt

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Snelle service en goed advies

Pluspunten

Zeer snelle levering.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Moeilijk om op basis van 1 transactie, 1 artikel een bedrijf te beoordelen. Toch een belangrijke waarneming: Uw systeem weigerde mijn huisnummer te accepteren hoewel het in een onderliggende regel er wel stond. Gebeld, goede medewerkster aan de lijn die mijn opdracht(je) intern doorgaf, mij aangaf hoe in dit geval te betalen en het artikel toch de volgende dag liet afkleveren

Ervoor zorgen dat als het systeem in de adresregel mijn huisnummer niet accepteert terwijl het in de regel daaronder volledig stond, aangepast wordt. Dit veroorzaakte onzekerheid en ergernis. Zorg er voor dat als men een hele ster wil geven dat geaccepteerd wordt (zie totaaloordeel.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Bezorging duurde dag langer dan aangegeven op de site, maar verder geen probleem. Informatie klopte.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Ik ben heel tevreden over de goede uitleg bij de rookmelder die ik wilde aanschaffen. Ik moest een bestaande rookmelder vervangen en in de uitleg werd er op gewezen dat ik van de bestaande voet in het plafond gebruik kon maken. Dat klopte en maakte het vervangen heel eenvoudig.

Geen.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Duidelijke site en bestelling zeer snel in huis prima dus. Note: communicatie moeilijk te beoordelen.

Kennis en vakmanschap ook niet te beoordelen, iedereen kan wel een aantal artikelen in een doos doen. Verbeterpunten zou ik niet weten

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Ik ben benaderd over een latere levering (2 dagen) in overleg netjes afgehandeld. Prima toenadering naar de kland

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snelle levering en duidelijke site

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

ich bin begeistert !!!

ze doen wat ze beloven

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Mooie producten voor een redelijke prijs. Product was helaas toch niet op voorraad, maar ik werd daar direct over gebeld dat het een week later direct vanaf de leverancier verzonden zou worden. 3 dagen later was het toch al binnen.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Duidelijke website

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

De site waarop de bestelling geplaats is geplaatst was duidelijk en de bestelprocedure was simpel. Aflevering is gebeurd volgens de afspraken. De melders waren met de bijgeleverde gebruiksaanwijzing simpel te monteren en functioneren goed.

Kazemat 4

3905NR Veenendaal

085 - 4884070

Over Allesveilig.nl

Allesveilig.nl is al sinds 2008 de specialist in veiligheid voor Nederland en België. Wij zijn aangesloten en gecertificeerd door de Stichting Webshop keurmerk.