Pluspunten
Snelle service en goed advies
Pluspunten
Zeer snelle levering.
Pluspunten
Moeilijk om op basis van 1 transactie, 1 artikel een bedrijf te beoordelen. Toch een belangrijke waarneming: Uw systeem weigerde mijn huisnummer te accepteren hoewel het in een onderliggende regel er wel stond. Gebeld, goede medewerkster aan de lijn die mijn opdracht(je) intern doorgaf, mij aangaf hoe in dit geval te betalen en het artikel toch de volgende dag liet afkleveren
VerbeterpuntenErvoor zorgen dat als het systeem in de adresregel mijn huisnummer niet accepteert terwijl het in de regel daaronder volledig stond, aangepast wordt. Dit veroorzaakte onzekerheid en ergernis. Zorg er voor dat als men een hele ster wil geven dat geaccepteerd wordt (zie totaaloordeel.
Pluspunten
Bezorging duurde dag langer dan aangegeven op de site, maar verder geen probleem. Informatie klopte.
Pluspunten
Ik ben heel tevreden over de goede uitleg bij de rookmelder die ik wilde aanschaffen. Ik moest een bestaande rookmelder vervangen en in de uitleg werd er op gewezen dat ik van de bestaande voet in het plafond gebruik kon maken. Dat klopte en maakte het vervangen heel eenvoudig.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Duidelijke site en bestelling zeer snel in huis prima dus. Note: communicatie moeilijk te beoordelen.
VerbeterpuntenKennis en vakmanschap ook niet te beoordelen, iedereen kan wel een aantal artikelen in een doos doen. Verbeterpunten zou ik niet weten
Pluspunten
Ik ben benaderd over een latere levering (2 dagen) in overleg netjes afgehandeld. Prima toenadering naar de kland
Pluspunten
Snelle levering en duidelijke site
Pluspunten
ich bin begeistert !!!
ze doen wat ze beloven
Pluspunten
Mooie producten voor een redelijke prijs. Product was helaas toch niet op voorraad, maar ik werd daar direct over gebeld dat het een week later direct vanaf de leverancier verzonden zou worden. 3 dagen later was het toch al binnen.
Pluspunten
Duidelijke website
Pluspunten
De site waarop de bestelling geplaats is geplaatst was duidelijk en de bestelprocedure was simpel. Aflevering is gebeurd volgens de afspraken. De melders waren met de bijgeleverde gebruiksaanwijzing simpel te monteren en functioneren goed.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Levering soepel en snel
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Bij mijn brandmelder met 10 jaar garantie was na 4,5 jaar de batterij al leeg. Na aanmelden voor garantie stond zonder enige discussie twee dagen later DHL aan de deur met een nieuwe brandmelder. Zo simpel zou alle garantie moeten werken
Pluspunten
prima bedrijf!
Pluspunten
Helemaal geleverd volgens afspraak.
Kazemat 4
3905NR Veenendaal
Allesveilig.nl is al sinds 2008 de specialist in veiligheid voor Nederland en België.