Mooi product dat snel geleverd is

Het product is precies volgens verwachting, heel goed ingepakt zodat het niet beschadigd kan worden en een hele snelle levering

Leuk cadeau voor een jarige die golft.

Kapot glas ontvangen

Helaas een kapot glas ontvangen en geen reactie ontvangen met een oplossing Pakket was erg simpel ingepakt ondanks doet glas werk wat er in zat

fijn en correct geholpen en de opdracht goed en snel verwerkt

omdat mijn bestelde artikel tijdelijk niet voorradig was moest ik even geduld hebben maar was niet erg in mijn geval. ik ben keurig op de hoogte gehouden en bericht gekregen toen het artikel weer op voorraad was. Prima service dus!

Iets uitgezocht van design. Meer keuze dan alleen de cow galerie zou ik op prijs stellen. Verder geen aanmerkingen: beeldje was wat ik ervan verwachtte, het was goed ingepakt en de levering was snel.

Keurig

Zoals beloofd bezorgd zoals afgesproken, goed verpakt. Keurig

Zeer snelle levering!

Zeer snelle levering.

Leuke gifts en snel ontvangen.

Leuk pakket snelle levering

Prachtig item

Service helemaal TOP!

Mijn eerste product was beschadigd, maar is direct omgewisseld voor een compleet gaaf exemplaar.

Snelle service en mooi verpakt.

Ruim op tijd ontvangen en mooi als cadeau verpakt.

Het pakketje was heel mooi verpakt in cadeaupapier, het was echt een cadeautje. Verder zag het kussen en het dessin er heel mooi uit.

Snelle levering, alles ging top

Top service, ik had per ongeluk een foute postcode ingevuld, heb hen een berichtje gestuurd en kreeg netjes een mailtje dat ze het zouden regelen, na 2 dagen al geleverd en ziet er keurig uit. Gr van een tevreden klant

Uitstekend!

Twee schootkussens besteld, prima bestelproces én levering. Als favoriet aangemerkt op sociale media, mooie webshop!

Snel bezorgd

Mijn net geslaagde kleindochter was heel blij met haar brievenbus kadoo

Ik werd netjes op de hoogte gehouden van mijn bestelling het was een dag na bestelling geleverd en goed verpakt. De kwaliteit is prima

Mooi en handig schootkussen

De schootkussens zien er prachtig uit. Snelle bezorging

Vlotte levering maar zonder kaart.

Een Cow besteld. Daarbij aangegeven geschenkverpakking en de tekst voor een kaart. Pakketje mooi ingepakt alleen zonder de kaart. Geven was daardoor iets minder speciaal.

Een snelle en goede verzorging van mijn bestelling.

Ik vind het voldoende omschreven. Zie boven.

Laat

Het is een brievenbuspakje, maar heb nog niets ontvangen, ook geen track & tracé code, heel slecht

Super service. Op tijd en zeer klantvriendelijk!

50 jaar verassing besteld voor vriendin! Op tijd aangekomen. Sticker op de doos, wanneer open maken. Gebeld omdat ik er geen kaartje bij had geschreven. Wat een goede service!

Zeer snel geleverd

Fijne site, super overzichtelijk en snelle levering voor kado

Snelle en goede service.prima pridukt

Tingietersweg 83

2031 ER Haarlem