Top service, ik had per ongeluk een foute postcode ingevuld, heb hen een berichtje gestuurd en kreeg netjes een mailtje dat ze het zouden regelen, na 2 dagen al geleverd en ziet er keurig uit. Gr van een tevreden klant

Uitstekend!

Twee schootkussens besteld, prima bestelproces én levering. Als favoriet aangemerkt op sociale media, mooie webshop!

Snel bezorgd

Mijn net geslaagde kleindochter was heel blij met haar brievenbus kadoo

Ik werd netjes op de hoogte gehouden van mijn bestelling het was een dag na bestelling geleverd en goed verpakt. De kwaliteit is prima

Mooi en handig schootkussen

De schootkussens zien er prachtig uit. Snelle bezorging

Vlotte levering maar zonder kaart.

Een Cow besteld. Daarbij aangegeven geschenkverpakking en de tekst voor een kaart. Pakketje mooi ingepakt alleen zonder de kaart. Geven was daardoor iets minder speciaal.

Een snelle en goede verzorging van mijn bestelling.

Ik vind het voldoende omschreven. Zie boven.

Laat

Het is een brievenbuspakje, maar heb nog niets ontvangen, ook geen track & tracé code, heel slecht

Super service. Op tijd en zeer klantvriendelijk!

50 jaar verassing besteld voor vriendin! Op tijd aangekomen. Sticker op de doos, wanneer open maken. Gebeld omdat ik er geen kaartje bij had geschreven. Wat een goede service!

Zeer snel geleverd

Fijne site, super overzichtelijk en snelle levering voor kado

Snelle en goede service.prima pridukt

Mooie verpakking en kano ziet er goed uit

Op Kadogalerie is niet aan te merken, maar wel aan Post.NL. De postbesteller is niet in staat om he pakketje af te leveren op het juiste adres . Dit komt regelmatig voor.

Voor pensioen vrouw besteld en een filmpakket. Ontvanger was er erg blij mee. Ook vond ze het erg mooi ingepakt en leuke dingen, en op tijd bezorgd. Ik zelf had goed contact met de winkel en kreeg ook vrijwel meteen antw op mijn vragen per email. Ik kreeg op tijd een track and trace.

Goed, keurig en snel

Makkelijk te bestellen en keurig afgehandeld

Goed geregeld, snel geleverd

Op het laatste moment besteld, keurig op tijd ontvangen. Netjes en goed verpakt.

Het waren cadeaus m te geven Ze waren super blij.Zal zeker bij terug bestellen Tot de volgende keer

leuken dingen om uit te zoeken

bestelling goed en op tijd geleverd

het pakket werd keurig op tijd geleverd, goed en stevig ingepakt en keurig in kado papier gedaan

Goed snel en mooi ingepakt

Snel gelevert en mooi ingepakt

prima,snel en helemaal correct.Ik ben er blij mee

prima in een woord

Leuke winkel met goede service

Ik was op zoek nr een specifiek cadeau dat hier verkocht wordt. De drie = twee actie was voor mijn niet helemaal duidelijk, waardoor ik dacht drie exemplaren voor de prijs van twee te kunnen kopen. Dat gold helaas niet voor het hele assortiment en niet voor mijn keus. na een mailtje daarover kreeg ik per ommegaande een goede oplossing aangeboden en een dag later kreeg ik mijn bestelling geleverd. Goede en snelle service!

Artikel en levering uitstekend!

Uitstekend!

Snel en correct geleverd

Goede service en leuk cadeau

Geen op of aanmerkingen op de service enz. Gewoon goed!

Mijn bestelling is zoals afgesproken keurig op tijd bezorgt en was prima in orde!

Tingietersweg 83

2031 ER Haarlem