Alles is perfect verlopen qua levering , product was er vrij snel , en ziet er uit zoals op de foto dus top

Wij hebben er veel plezier van de

goede servic probleem snel opgelost

mijn bestelling was niet geleverd,een mailtje gestuurd en het is goed opgelost dank u wel

Heel goed. Geleverd op het afgesproken moment!

Leuk assortiment, heb ik iemand heel blij mee kunnen maken!

Zeer goed verzorgd

Mooie spullen en prima verpakt, goederen die besteld waren zijn breekbaar ( cowparade) en alles in goede staat , netjes ingepakt ontvangen. Top!

Kwaliteit prijsverhouding is prima.

Goede kwaliteit en snelle levering!!

Goede kwaliteit en snelle levering

Meerdere keren iets besteld/ontvangen. Netjes en snel bezorgd.

Het pakket is netjes en snel geleverd

Besteld en ontvangen. Heel goed

Top! Snelle service and goede kwaliteit

Ik moest op het laaste moment een kadootje regelen. Hun website is makkelijk te gebruiken, mijn bestelling was snel geplaatst en werd the volgende dag al geleverd in een mooie doos.

Betrouwbaar

Doordat de betaallink haperde heb ik contact gezocht, ik werd keurig te woord gestaan. De track and trace link kreeg ik meteen en de volgende dag was het al bezorgd ! En .... misschien wel meest belangrijk; de ontvanger was heel blij met het cadeau :)

Leuke cadeaus voor een betaalbare prijs

Ik heb voor mijn vriendin een thee/waterglas besteld met 50 jaar erop. Het is keurig en netjes verpakt bezorgd. Kwaliteit glas en opdruk is super!

Duidelijke website, grote keuze. Op tijd, juiste artikel geleverd.

Snelle levering. Tekst niet heel goed leesbaar (te licht).

Grote keuze, kwalitatief mooie cadeau's voor een prima prijs!

Ik heb diverse cadeau's gekocht en deze waren stuk voor stuk van een uitstekende kwaliteit, én voor een mooie prijs. Ze werden netjes en snel geleverd en de ontvangers waren er heel erg blij mee! Ik beveel Kadogalerie van harte aan en zal er zelf ook zeker vaker gaan winkelen :-)

Uitstekende service en mooie producten

Snelle levering en goed product

Niet goed

Niet ontvangen

Heel mooi schootkussen

Heel mooi schootkussen

Geweldig !!

Snelle levering, goed verpakt en in uitstekende staat !

Voor de eerste maal een bestelling geplaatst, en een dag later had ik het al in huis. Goed verpakt al met al een aanrader voor een ieder.

Helemaal geweldig. Ik was vergeten iets in te vullen, en werd gebeld, over het hoe en wat. Dat noem ik nog eens service.

Tingietersweg 83

2031 ER Haarlem