Duidelijke website, grote keuze. Op tijd, juiste artikel geleverd.

Snelle levering. Tekst niet heel goed leesbaar (te licht).

Grote keuze, kwalitatief mooie cadeau's voor een prima prijs!

Ik heb diverse cadeau's gekocht en deze waren stuk voor stuk van een uitstekende kwaliteit, én voor een mooie prijs. Ze werden netjes en snel geleverd en de ontvangers waren er heel erg blij mee! Ik beveel Kadogalerie van harte aan en zal er zelf ook zeker vaker gaan winkelen :-)

Uitstekende service en mooie producten

Snelle levering en goed product

Niet goed

Niet ontvangen

Heel mooi schootkussen

Heel mooi schootkussen

Geweldig !!

Snelle levering, goed verpakt en in uitstekende staat !

Voor de eerste maal een bestelling geplaatst, en een dag later had ik het al in huis. Goed verpakt al met al een aanrader voor een ieder.

Helemaal geweldig. Ik was vergeten iets in te vullen, en werd gebeld, over het hoe en wat. Dat noem ik nog eens service.

Correcte en snelle afhandeling.

Kom zeker terug.

Heel mooi en decoratief en een snelle levering !

Besteld, betaald en na twee dagen goed verpakt bezorgd. Zo zou het altijd moeten gaan.

Toppie

Goeie mooie verpakking en snelle service

top

duidelijke webshop snelle levering.

Ik heb alleen geen bezorgtijd gehad, geen track en trach code gehad. Wij waren toevallig thuis toen het bezorgd werd.

mooie artikelen

makkelijk besteld en snelgeleverd, mooie artikelen

Super tevreden

Snelle en goede afhandeling van de bestelling

Leuke kado’s en makkelijk bestellen en snel bezorgen.

Uitstekende afhandeling, makkelijk bestellen en snelle bezorging. Fijne zaak en zeer betrouwbare indruk. Ga zo door!!

Al bij de eerste bestelling helemaal tevreden over Kadogalerie.

Gewoon goed.

Grossartiger Service

Ich habe sonntags eine Mail an Kadogalerie geschickt und angefragt, ob sie auch nach Deutschland liefern würden, da nur die Niederlande und Belgien erwähnt wurden. Montags kam die positive Antwort und Mittwoch kam schon die Lieferung. Ein Super Service, danke. Zondag stuurde ik een mail naar Kadogalerie met de vraag of ze ook naar Duitsland wilden verzenden aangezien alleen Nederland en België werden genoemd. Het positieve antwoord kwam op maandag en de levering kwam op woensdag. Een geweldige service, bedankt.

Super snelle service en netjes verpakt in doos en plastic!

Echt super snelle service. Netjes verpakt. Mooie kwaliteit product en zeer betaalbaar!

Ik ben dik tevreden over het artikel en de snelle service!

Tot mijn verrassing werd het artikel binnen 24 uur bezorgd! 2 schootkussens waren donkerder dan op de afbeelding. Ik heb gebeld. Wat een opluchting! Persoonlijk contact i.p.v. de computer! Ik kan deze kosteloos retour zenden en 2 andere schootkussens worden naar mij toe gezonden. Wat een service!

Na de bestelling, kon ik het heel snel ophalen.

Tingietersweg 83

2031 ER Haarlem