ervaring is goed, pakket snel ontvangen.

ervaring is goed, pakket snel ontvangen.

perfect kado

leuke kado gekocht

Gewoon prima.

Niet helemaal tevreden

In de aanbieding was geen betalingsoptie. Na een telefoontje kregen we een niet correct rekening nummer. Na nog een telefoontje kregen we eindelijk een IDeal nummer en konden we betalen.

Snel antwoord op mijn mail.

Hele goede ervaring. Ik ben heel goed geholpen aan het juiste product.Snelle legering. Top

Er was iets fout gegaan met mijn bestelling en betaling. Ik had een dubbele bestelling geplaatst, per abuis. Bij een bestelling was de betaling wel gelukt na een tweede poging. Mijn eerste bestelling was de betaling niet gelukt. Bij cadeau Galerie, hadden ze ontdekt dat er met mijn bestelling iets niet in orde was. Ik werd door jullie telefonisch op de hoogte gebracht, Een bestelling werd geannuleerd wordt ook de bedoeling was. En uiteindelijk heb ik de goeie bestelling die ik ook echt graag wil hebben thuis gestuurd gekregen, binnen een dag. Chapo hiervoor. Ik zal voor jullie zeker reclame maken. Groet Mieke Kremers.

Fijne cadeauwinkel, kon gewoon niet kiezen!

Fijne cadeauwinkel, kon gewoon niet kiezen! Op tijd bezorgd.

Matig

Later geleverd dan beloofd (dus te laat voor verjaardag) Verpakking van de Pro Gamer ingedrukt, niet meer om kado te geven

Je kan ze bellen en reageren snel en beleefd

Mooi kado, snel geleverd

Kado is net zo mooi als het er op de site uitziet. Snel verstuurd en ontvangen.

Mooi cadeau en excellente service

Het schoottafeltje is goed en mooi en de geleverde service is prima!

Beetje gedoe met levering

Ik heb moeten bellen met Post. Nl want volgens track & tracé was het in de brievenbus maar dat klopte niet. Uiteindelijk toch gekregen.

Prima service.

Er klopte iets niet aan mijn bestelling, bedrijf nam netjes contact op.

Prima en snel

Snelle levering en goede kwaliteit

UItstekend!

Voor het eerst wat bij kadogalerie besteld en zeer tevreden.

Uitgebreid assortiment

Leuke site en snelle levering

Gewoon heel GOED !

Heb het heel positief ervaren.

snelle bezorging

artikel is precies zoals op de afbeelding. ( eetschootbord )

Overzichtelijke site, snelle levering.

super

supersnel geleverd in passende verpakking

Snel en netjes

Binnen afgesproken tijd goed verpakt geleverd

Snel en zorgvuldig

Goed!

Leuke producten

De 2 schootkussens die ik heb ontvangen waren zoals omschreven. Goed verpakt en verzonden volgens belofte.

Prima sevice en contact

Het verliep allemaal goed tot dat ik mijn huisnummer verkeerd had werd ik keurig gemaild en heb ik contact op genomen en werd heel vriendelijk te woord gestaan en de thuis bedorgen was mooi optijd en iok vriendelijk. Een woord prima

Heel positief

Tingietersweg 83