Besteld en al de volgende dag binnen

Ik had met 2 dagen rekening gehouden . Met (nog) carona misschien minder personeel Maar nee, kreeg volgende ochtend al mail van post nl , na de middag leveren

Snelle en goede service !!

Prima service, mooi verpakt !!

Het is een mooi schootbord op aanvraag ingepakt ,snel geleverd

Snelle levering en leuk ingepakt

Goede site, service en mooie producten tegen goede prijzen

Geen op of aanmerkingen over bezorging of bestellen van producten

Prima en snelle service

Goed product en snelle bezorging

Gevonden wat ik zocht

Goede website, veel keus. Betrof schootkussen.

Mooie pakketten. Levering op juiste data. Na een foutje met het adres contact gehad. Super snel antwoord. Super service van deze mensen!

Nadat ik heb gemeld dat er een product niet goed geleverd werd dit heel snel opgelost door alsnog het goede product te sturen.

mooi product

mooi product, snelle levering.

Tevreden

Tevreden ook schitterende schootkussens

Het was prima heel tevreden.

Goed geholpen en snel product ontvangen

Website was duidelijk en overzichtelijk, snel gevonden wat ik zocht voor een mooie prijs. Bestellen ging vrij vlot en de bezorging was ook volgens aangegeven periode.

Het ging allemaal goed

Dit was mijn eerste keer bij kado galerie. Uitstekend bevallen.

Goed product en snelle levering

Toch ontvangen.

Heel mooi schootkussen.

Heel prettige

Snelle levering netjes verpakt

kado verpakking bezorging snelle levering alles super OKE.

Helemaal Top!

Prima site, leuke cadeau’s in mooie verpakking en snelle correcte levering! Zoals hierboven vermeld: helemaal Top!

Dinsdag besteld en woensdag had mijn moeder het leuke schootkussen al binnen. Via de mail goed op de hoogte gehouden van verzending. Allemaal goed geregeld!

Verrassend om kennis te maken met de web-site

ik wist niet van het bestaan, maar door een Fam.lid aan bevolen en het was verrassend hier vond ik mijn boekensteunen waar ik al lang naar op zoek was voor mijn Kleindochter. Een dag later werd het pakket bezorgd. Geweldig

uitstekend

Van aankoop tot levering uitstekend!

snelle levering,goede service

zie als boven

Ontzettend fijn en vriendelijk mailcontact gehad. Verzorging en bezorging van 2 schootkussens top! Zeker zijn de 5 sterren verdiend.

Tingietersweg 83

2031 ER Haarlem