Mooi product super snelle levering

Goed verpakt, snelle levering

De rode koe met vlinders erop die ik kocht is prachtig en goed verpakt, gelukkig...want de medewerker bij het PostNL punt liet mijn pakje vallen. De koe staat nu te pronken in mijn huiskamer en brengt goede feng shui in huis dit jaar.

Keurig kunnen bestellen en prima op tijd geleverd.

Het schootkussen beantwoorde aan de verwachting.

Snel in huis

Artikelen zijn snel in huis. Op mobiel werkt het verder winkelen niet perfect als je een artikel hebt gekozen. De boekensteunen zijn leuk om te zien, maar zijn een beetje fragiel. Houden de boeken niet echt op zijn plaats.

zeer goed

snelle en vlotte afhandeling - zeer tevreden

prima geregeld

artikel voldeed niet aan de keuze, telefonisch prettig contact gehad, artikel omgeruild voor andere kleurstelling, financieel afgeregeld, geen poespas, op wederzijds vertrouwen, prima service op deze manier, ik hoop dat het in de toekomst zo door kan gaan; in een woord, alles prima geregeld "Toppie".

Doen wat ze zeggen

Snelle en correcte levering. Mooi product

Ik zal zeker aan andere mensen aanbevelen.

Is niet nodig geweldig

Alles naar wens en keurig op tijd.

De track and trace mails klopten precies. Nette verpakking en het product voldoet geheel aan de verwachtingen.

Bestelling goed afgeleverd

Eerste keer besteld bij jullie, goede communicatie en levering vlg. afspraak! Website overzichtelijk en duidelijk!

Er wordt geleverd, wat er wordt gezegd.

Product is zoals het wordt beschreven en getoond op het plaatje. Leveringstijd klopt ook precies.

Snelle levering super

Mooi product, snelle levering

Duidelijk. Overzichtelijk

Jammer dat ik nadat de bestelling was geplaatst zag dat ik 3 schootkussens ( AFBEELDING roodborstjes) voor de prijs van 2 had kunnen krijgen. Dan was ik daar voor gegaan.

Snelle service en je krijgt wat je besteld hebto!

Snelle service en je krijgt wat je besteld hebt!

Super geregeld

Alles goed geregeld. Ik ben zeer tevreden

Snelle en goede service

Gewoon goed!!

Makkelijk,snel en goede prijzen!

Mooi object en steady op je benen

Dit schoondienblad met afbeelding van een hert heb ik voor mijn man gekocht. Die moet nog lang revalideren nadat van allebei de benen de pezen naar zijn bovenbenen zijn afgescheurd. Als hij eenmaal thuis is kan hij lekker eten met het bordje op schoot met sport of iets lezen of invullen, een kaartje leggen of wat dan ook. Ik denk dat hij er heel blij mee is, het is nog een verrassing. Het werd zeer snel bezorgd, de volgende dag al. Ben zeer tevreden!

Het product is precies zoals omschreven. Het was zelfs sneller geleverd dan toegezegd.

Pakket nog niet ontvangen op 26 december 2021, wel betaald!!

Pakket nog niet ontvangen op 26 december 2021.

heel goed en snel

heel goed en snel

netjes verpakt, snelle levering. Mooi product!

Tingietersweg 83

2031 ER Haarlem