Wat er op de website staat, doet Kadogalerie ook!

Toen ik de koe had besteld en had afgerekend, kon ik nergens achterhalen of ik het kaartje had geschreven en of dat was doorgekomen. Mailtje gestuurd en de medewerker loste het binnen een paar minuten op! Daar kunnen andere klantenservices nog wel een voorbeeld aan nemen!

Mooi product, goed verpakt en snel geleverd

De opbergkubus ziet er prachtig uit, ik heb hier mijn Singeltjes in gezet, als decoratief plekje op het tv- meubel.

Meer dan tevreden!

Mooier dan op de foto en service erg goed

Nn

Net

Super snelle levering en keurig verpakt

Snelle levering en keurig verpakt

Hele fijne service

Ik ben erg blij met het bestelde cadeau en onder de indruk van de snelle reacties en goede service.

Beschrijving klopt met pakket dat is ontvangen en levertijd een dag sneller dan op de site staat

Zie regel

Super tevreden

Wij zijn zeer tevreden over ons product en levering! Een absolute aanrader!

Mooi product

super

alles is zoals aangevraagd aangekomen

Superhandig!

Perfect schootkussen voor mijn zoontje. Gekocht voor in de auto, maar hij gebruikt het thuis ook graag.

Overzichtelijke website

Kan alleen maar zeggen dat alles correct is. Snelle communicatie, snelle levering....top

zeer goede service.

Onze dochter had eetborden besteld. Per abuis verkeerde huisnummer vermeld. Dit telefonische vermeld,na retour pakje, mochten wij vandaag zonder extra kosten,de plankjes ontvangen dank hiervoor. Gaat niet om de kosten,maar de goede service. vr.gr.

Geweldig!

Het wijnflesrek in de vorm van een motorrijder gekocht. Hij ziet er geweldig en degelijk uit! Een leuk cadeau!

Geleverd zoals aangeleverd

Prima schootkussen

Prima schootkussen voor aardige prijs. Lichtgewicht, zet zich goed bij de benen.

Snelle en prima levering

Zie hiervoor

Afleveren wassen dik in order

Goede kwaliteit & snelle levering

Gewoon prima

%100 zoals foto en info op website.

Kwaliteit is goed en is ook mooi zoals foto.

Snel Verzonden en zoals beschreven

Super snelle levering

Levering verliep probleemloos. Super snelle levering en goed verpakt.

Alles goed gegaan

Geen aanmerkingen, leuke collectie