Snel en goed geleverd

Alles naar wens.

Snelle levering. Prima verpakt. Goed artikel

Zie hierboven

Keurig

Tot mijn verbazing kreeg ik 2 pakketjes Beide stonden op mijn naam. Één bleek bij opening niet voor mij maar had wel mijn sticker .. Telefonisch contact gehad, alleraardigste mevrouw. Nieuw adres gekregen en excuses. Die dag nog is pakket richting klant gegaan

Prima en mooi . Goed en snelle levering.

Het schootkussen is goedgekeurd ook de afbeelding er op.

Bijzonder prettig

Snel en goede producten!

Goede ervaring!

Goede service, snelle levering, product voldoet aan omschrijving

Een schootkussen met dienblad besteld. Eerder bij concurrent hetzelfde product besteld maar dit product voldeed niet aan de omschrijving. Dienblad was van papier. Teruggestuurd en opnieuw op internet gezocht en toen kwam ik bij Kadogalerie uit. Productbeschrijving voldoet aan het product wat je thuis krijgt. Leuke print en hard blad. Mijn moeder is hier superblij mee. En leuke bijkomstigheid.... het product was iets goedkoper en de print orchidee, de lievelingsbloem van mijn moeder.

zoals ik had verwacht

netjes en keurig geleverd

geweldig

goede en nette service

Goeie communicatie

Ik had een knietafel gekocht, die bleek later stuk te zijn, heb contact gehad, ik kreeg gelijk een nieuwe tafel opgestuurd. Service ie perfect.

Super snelle levering, keurig verpakt!

Snelle levering, keurig verpakt en top kwaliteit product

Geweldig snel geholpen

Telefonisch besteld, netjes te woord gestaan. En geleverd zoals afgesproken.

Fijne webwinkel!

Bestelling de volgende dag keurig verzorgd en ingepakt ontvangen. Goede betalingsmigelijkgeden. Ik beveel deze webwinkel zeer zeker aan!

Helemaal top

Helemaal toppie

Een bedrijf wat meebracht

Ik was een kaartje vergeten en de mensen dachten eraan en gaven mij nog even de tijd om het in te sturen dat vond ik echt een fijne gedachte dat ze mij attent maakte.

Snelle en goede levering

Super snelle levering

Mooi product

Snelle levering en fijn dat het product op voorraad was

Snelle levering en fijn dat het product op voorraad was

Goede website en correcte bezorging

Beleefd en duidelijk.

Netjes en duidelijk .

Gekochte voldeed aan verwachting

Speciaal gevraagd kado in te pakken en €0.50 hiervoor extra betaald. Helaas was dit niet gedaan, zat gewoon in bruin kartonnen doos. Gemiste kans!

Goed verpakt

Blij met mijn kado Het is enkelt best prijzig Daar het schootkussen niet echt zo erg groot is Dat vind ik jammer

Maken waar wat ze op hun website vermelden

2 schootkussens besteld. Website was gebruiksvriendelijk. Bestelprocedure idem. En binnen de afgesproken termijn werd een en ander geleverd. Voor een zeer voordelige prijs.

Prima...

Tingietersweg 83