Goede communicatie en correcte levering.

Netjes overlegd over de afleverdatum.

Goed geregeld

Makkelijk kiezen en vlug bezorgd

snelle levering, cadeauverpakt zoals gevraagd, alleen maar goede ervaring.

alleen maar lof

Keurig volgens afspraak

Heb bekers besteld, deze kwamen netje op tijd en zagen er uit zoals op de site. Prima dus.

Prima dienstverlening.

Goede site, van bestelling tot levering goede informatie, prima verzorgd pakketje!

Zeer snelle en correcte levering!

Super snelle levering!!!

Goede service, overzichtelijke website

Netjes snelle service.

Prima . Vlotte verzending . Duidelijke website. Prachtig product. P.s. iets hardere verpakking zou beter zijn. I.v.m beschadigingen.

Vandaag besteld, volgende dag geleverd

Mooie schoot dien/laptop bladen voor een gunstige prijs

Op tijd geleverd en het product is mooi.

Snel geleverd en een mooi product. Alleen vond ik het een beetje raar dat er eerst bij de bestelling stond dat er geen vervoerkosten bij kwamen en in de winkelwagen de nota geopend en daar stond wel vervoerkosten bij. Ik snapte het niet.

overzichtelijke site, mooie producten

nog niet hele levering ontvangen maar prima communicatie en passende oplossing

Het artikel is snel geleverd en op een nette manier.

Het artikel dat ik wilde hebben was er niet meer dus ik heb een mailtje gestuurd . Kreeg heel snel antwoord wanneer het evt weer voorradig zou zijn . Toen het er drie dagen later weer wel was kreeg ik netjes een mail dat het weer voorradig was . Dus zeer tevreden . Goede service . Netjes op tijd verzonden en ontvangen . Zeer aan te bevelen dus

Mooi

Mooie, goede kwaliteit.

Goede kwaliteit

Het pakket kwam prima op tijd en was leuk ingepakt. En het item was van goed kwaliteit

Zoals het hoort, dus prima

Bestelling was netjes in orde

Ik heb een schootkussen besteld van HAAN &HEN zeer snel geleverd ik ben er heel blij mee

Snelle levering en leuke producten

Beregoed

Doen wat beloofd is

Goede en makkelijke site, bestellen gaat vanzelf

Heel snelle levering en uitstekend product

Binnen 24 uur was het product binnen, en het is precies wat ik ervan verwacht had. Super!

Dik in orde

Had wat vragen maar die zijn deskundig opgelost. op tijd mijn bestelling binnen en ben zeer tevreden

Toen mijn eerste bestelling feilloos werd uitgevoerd heb ik meteen een tweede geplaatst. De koeien van de CowParade kwamen heelhuids over.

Zonder problemen, lekker snel.

Duidelijk en snel. Aan te bevelen.

Tevreden

Aanrader!!

Prima service uitstekende kwaliteit en goede prijs!!

Tingietersweg 83

2031 ER Haarlem