duidelijk zonder toeters en/of bellen

heel transparant en keurige levering van ons bestelde artikel.

Snelle verwerking order, vlotte ontvangst!

Nóg niet eerder besteld via Kadogalerie, maar een goede ervaring ďoor snelle en goede levering. IDEAL betaling ging niet helemaal vlekkeloos (even moeten bellen maar kreeg gelijk een nieuwe link). Anders: 5 sterren!

Mooi assortiment, goedkoop en goed!

Voor buurvrouw een kadootje via deze shop besteld. Eerst gekeken wat we wilden geven en gevonden op Kadogalerie. Toen (daar is internet handig voor) diverse andere sites bekeken maar waar ik ook kwam, Kadogalerie had het product gewoon het goedkoopst. Goede recensies gelezen dus ja..... geen twijfel mogelijk en besteld. Website is goed overzichtelijk en mooi, uitgebreid assortiment. Duidelijke info bij alles. Bestellen gaat probleemloos, net als afrekenen. Dag later stond (prima via Track and Trace te volgen) de postbode voor de deur met keurig verpakt product. Al met al gewoon top. Zoals een webwinkel hoort te zijn...... maar dan is het ook fijn dat je daarin ook bevestigd wordt!

de levering was prima.

Alles was prima geregeld, de prijs was wel wat hoger als de vorige ballenkast.

Mooie duidelijke site

Het bestelde had ik de volgende dag in huis.

Prima service. Snelle levering.

—-

Mooie schoottafel

Ik bestelde twee schoottafels, deze werden snel en correct geleverd. Mooie kwaliteit.

goed en duidelijk en snelle levering

prima geregeld

alles tot in de puntjes verzorgt.

Prima levering op tijd.

Ik had geen ervaring met de Kado galerie maar het is me goed bevallen. Zeker voor herhaling vatbaar.

Goede service. Meedenken met de klant. Snelle reactie.

Leuk product. Snel geleverd, mooi verpakt.

Snelle levering en goed product

Laptop kussen besteld. Ziet er leuk uit en snel geleverd

Ik heb het gisteren besteld en een dag later in huis top

Grote keuze, snelle levering

.....

Goed product, snelle levering

Makkelijk besteld, leuk assortiment.

Snelle levering en precies zoals het product beschreven is

Prima.

Prettige website. Keurig verpakt bezorgd. Ik ben zeer tevreden met het produkt

Fijne firma met mooie producten

Snelle levering zeer goed en fraai verpakt en plezierige communicatie. Heb inmiddels meer besteld en ben van plan dit frequent te doen.

Vriendelijk en cooperatief

Vriendelijk en cooperatief

goeie sevice snelle service dank u

ben gelukkig met de goeie snelle sevice

Snelle service, prima.

product was er heel snel.

Mooie poster

Een mooie poster en snelle levering

Tingietersweg 83

2031 ER Haarlem