Gewoon tevreden

Ik emailde voor wat info en kreeg snel antwoord. De bestelling was de volgende dag binnen. Alles is naar wens verlopen en heb geen aan- of opmerkingen.

Snelle service en uitstekende levering

Bestellen verliep vlotjes en de levering ook

Netjes op tijd geleverd

Snelle levering goed product

Snelle levering goed product

Vlotte levering. Mooi ingepakt als cadeau

leuk assortiment

leuk assortiment, snel geleverd

Mooi product, jammer dat niet elke fles wijn past

Het is een mooi product, mooi gemaakt met veel details. Wat jammer is is dat de wijnhouder een diameter heeft gericht op Franse wijnen. Hierdoor passen de wat 'dikkere' flessen er niet in.

Snelle bezorging en goed product.

Er was iets fout gegaan met de betaling waardoor mijn bestelling niet kwam. 1 mailtje en alles was geregeld! Super aardig en zeer klantvriendelijk medewerkers. Product (dienbladen) zijn super leuk en van goede kwaliteit.

Heel Goed

Snelle en Goede service

Geweldig!

Top levering ! Heel veel keus en goedkoper dan bv Bol.com Zeker aan te raden om een kijkje te nemem

Perfect geregeld👍

Fijn dat ik mijn bestelling heb aan kunnen passen en dat ik de perfecte bestelling kreeg.

Top service!

Door mijn eigen toedoen een fout gemaakt in de bestelling, maar zeer snel en adequaat opgelost door Kadogalerie. Hier kunnen veel webshops een voorbeeld aan nemen.

super snelle levering

duidelijke website en artikelen zijn eenvoudig te bestellen

Super service!

Het artikel dat ik wilde bestellen was niet op voorraad, dus schreef ik me in om een mailtje te ontvangen van zodra terug beschikbaar. Twee dagen later kreeg ik reeds het bericht dat het artikel kon besteld worden. De dag nadien heb ik het reeds ontvangen. Super service! Bovendien ook heel originele artikelen!

netjes en snel geleverd

Voor herhaling vatbaar.

Een snelle afhandeling,mooie artikelen,zeer goed verpakt,kortom...ik was blij!

Snelle levering en goed verpakt

Wordt heel snel geleverd, goed verpakt en mooie producten.

super actie

Toen bleek dat er maar 3 op voorraad waren, kon na telefonisch overleg verteld worden wanneer ze weer leverbaar zouden zijn.De resterende 7 direct besteld worden, de website werd "even"aangepast. Fantastisch.

leuke keuze

Heb kniekussen besteld en is perfect aangekomen. Ben er reuze blij mee met de roodborstjes erop. Gezellig in gebruik.

TEVREDEN

Alles goed, helemaal top!!

Snelle levering leuk ingepakt

Ruim assortiment en snelle levering

Gemakkelijk besteld en keurig geleverd.

Zeer vlotte bezorging, goed verpakt

Snelle levering!!!!

Keurig netjes en snel bezorgd binnen 48 uur.

Tingietersweg 83

2031 ER Haarlem